Bilder från matchen mellan Donsö IS och Sandarna BK  4-0 (2-0)  2013-08-15

Båda lagkaptenerna, Magnus Fhager, DIS och Tobias Gottfridsson, Sandarna plus domartrion gör klart för avspark.

Donsö har avsparken genom Magnus Fhager och Simon Gustafsson.

Här är det Sandarnas mittbackspar, Aras Yahyahi och Jonathan Sabel (2).

Här är det Donsös Emil Johnsson som kom fram fint flera gånger i första halvlek på vänsterkanten.

Här är det Sandarnas lagkapten, Tobias Gottfridsson som utmanas av Donsös Anton Jansson.

Här det återigen Emil Johnsson ute på nya hyss igen. Magnus Fhager (11) i Donsö. Simon Gustafsson (3). Forts på nästa bild.

Emil spelar in till Magnus F som avslutar men skottet går någon meter utanför.

Här är det Donsös Simon Gustafsson som blir fälld av Sandarnas målvakt. Straff anser jag. Målvakten satsade på Simon. Men ingen åtgärd av domaren.

Här är det Sandarnas Sunny Johansson med Donsös Claes Klippert vid sidan om sig. Sunny var hela tiden farlig för Donsöförsvaret men fick inte till avslutningarna. Mathias Kärnbratt

i Donsös mål. forts på nästa bild.

Sunny med bollen men Donsös försvar avvärjde målchansen.

Här är det Donsös Mikael Schagerlind först in i nickduellen.

Anton Jansson med bollen.

Här är det Sunny Johansson som försöker sig på en bicykleta men träffade inte bollen rent.

Här är det Magnus Fhager i en nickduell med en Sandarnaspelare.

Här är det Magnus Fhager i nickduell igen med Sandarnas Fredrik Aquelius (27) efter hörna.

Här är det Donsös inner mittfältspar Johan Johnsson (8) och Anders Jansson i samarbete. Båda mycket piggare än jag sett dom förut i år.

Här har Donsös Patrik Höglund just nickat. Patrik spelade i dag sin andra match för året. Gjorde väl knappast något fel under hela matchen. Klasspelare och oerhört nyttig för Donsö

när han kan vara med och spela.

Här är det Donsös Magnus Fhager i närkamp med Sandarnas Jonathan Sabel.

Här kommer Johan Johnsson fri med Sandarnas målvakt. Forts.

Johan avslutar. 1-0 till Donsö i den 31:a minuten.

Glädje i Donsölägret efter det fina anfallet som friställde Johan J.

.

Här kommer Emil Johnsson igen för Donsö på vänsterkanten. Emil spelade i 2:a halvlek på högerkanten. Då inte alls lika lyckosam. Vänsterkanten passar Emil alldeles utmärkt. forts.

Emil kommer ner djupt på Sandarnas högerkant. Slår ett inlägg som kommer in perfekt till Simon G (3) som nickar utanför i härligt läge.

Här är bollen på väg till Magnus Fhager efter hörna från Simon Gustafsson. Magnus klipper till direkt och bollen går i mål efter marken alldeles intill målvakten i Sandarna, Erik

Johanssons högra stolpe.

2-0 till Donsö i den 35.e minuten. Magnus Fhager.

Här är Sandarna framme farligt i slutet av 1:a halvlek efter hörna.

Anders Jansson (7) i duell med Fredrik Aquelius i Sandarna. Johan Johnsson (8)

Här är det Patrik Höglund igen. Idag högerback, senast mittback. Spelar ingen roll var han spelar. Han gör det hela tiden med stor ackuratess.

2:a halvlek

Sandarna har avspark i 2:a halvlek genom Sunny Johansson och Fredrik Aquelius.

Tobias Gottfridsson med bollen i eget straffområde utmanas närmast av Johan Johnsson.

Här är det Sandarnas Sunny Johansson med bollen inne i Donsös straffområde, Mikael Schagerlind i sällskap.

Här är det alldeles efter att Tobias Gottfridsson blivit skadad. Gottfridsson fick utgå och Anders Jansson Donsö fick gult kort.

Magnus Fhager återigen i nickduell med Sandarnas Aquelius.

Här räddar Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. Sandarna hade flera anfall i början av andra men Donsöförsvaret med Mathias Kärnbratt i spetsen redde ut det hela.

Här sätter Magnus Fhager 3-0 till Donsö efter fin passning från Simon Gustafsson.80:e minuten. Fotona blev nu sämre pga kvällsskymningen.

Här har Simon Gustafsson blivit fälld av Erik Johansson i Sandarna med straff som följd.

Simon G sätter straffen själv. Högt till vänster om målvakten. 4-0 i den 82:a minuten. Som synes dålig skärpa i bilden.

Matchen är över. Donsö vinner rättvist. Sandarna skall ha eloge för att man gav Donsö match hela vägen. Inte förrän det blev 3-0 kunde Donsö slappna av. Donsö visar nu ett helt annat

spel än på vårsäsongen. Självförtroendet har återkommit tack och lov.