Bilder från matchen Donsö IS J - Västra Frölunda IF J  4-2 (1-0)     Donsövallen   2016-03-12

Båda lagkaptenerna plus domaren gör klart för avspark. Emil Fhager för DIS. Har tyvärr inte namnen på Frölundas spelare.

Frölunda har avsparken i första halvlek.

Albert Hansson har efter en rusch från halva planen kommit loss en aning från försvararen och blir fri med med Frölundas målvakt. forts

Albert får på en fin avslutning som går till höger om målvakten. 1-0 i den 13' minuten.

Bollen på väg ut till Donsös vänsterback, Samuel Lindgren.

Erik Kristensson med bollen. Har här flera bra passningsalternativ.

Donsös mittback Ludvig Corneliusson. Mycket bra insats hela matchen.  Nils Möller (12).

Här räddar Donsös målvakt, Isac Landin en frispark från Frölundas nr. 7. Muren stod bra från början men trycks undan av Frölundaspelaren så att det blir fritt fram för skytten. Muren var

inte stark där.

Donsös högerback Noah Samuelsson med bollen.

Isac Landin räddar igen.

Här har Erik Kristensson spelat ut till Ruben Gustavsson på vänsterkanten.

Albert Hansson fri med Frölundas målvakt som räddar.

Här ett skott utifrån som går över Isac i Donsömålet och tar i stolpen och studsar ut i straffområdet. Nr 9 i Frölunda fångar upp bollen men får inte ordning på avslutet.

Nils Möller passar framåt.

Donsös Albert Hansson och Frölundaförsvararen kampas om bollen.

2:a halvlek

Albert Hansson har tagit sig fram mellan Frölundas försvarslinje och stormar mot mål. forts

Albert tar sig förbi målvakten och kommer ensam med målet. Härlig speed. forts

Albert rullar in bollen till 2-0 i den 59' minuten.

Här är det äldre broder Hansson, Karl-Johan med bollen. forts

Karl-Johan tråcklar sig igenom och serverar yngre brodern med en perfekt passning. forts

forts.

Albert drar till direkt i mål. 3-0 i den 65:e minuten. Albert Hansson fint assisterad av Karl-Johan (20)

Donsös Emil Fhager står klar att lägga frispark. forts

Frölundas målvakt räddar Emils frispark ut till hörna.

Erik Kristensson med bollen. Elias Ahlström (77) och Alfons Jansson snett till vänster bakom Erik. Ruben Gustavsson (8)

Frölunda reducerar på straff till 3-1.

Emil Gustavsson med bollen

Albert Hansson med bollen. Elias Ahlström i mittcirkeln tar sig fram mellan Frölundaspelarna. forts.

Elias Ahlström med bollen. forts

Elias Ahlström har avlossat sitt fina skott som är på väg mot mål. forts

Skottet går in ca en halv meter under ribban. 4-1 i den 86:e minuten av Elias Ahlström. Vackert mål!!  forts

Donsös målskyttar för dagen grattar varandra till målet.

Frölundahörna från höger. Både Isac och Ludvig Corneliusson går på bollen. forts

Resultatet blev ju inte så bra. Frölunda reducerar en aning snöpligt i den 87 minuten. Donsö vinner rätt vist med 4-2. Hade mer spets på sina anfall. Frölunda gjorde