Bilder från träningsmatchen mellan Donsö IS och Vrångö IF  1-0 (0-0)  Donsövallen  2019-03-30

Albin Backman, Donsö och Vrångös lagkapten plus domaren Daniel Eckebrandt gör klart för spel. Har tyvärr inte namnen på Vrångöspelarna. Endast Karl-Johan Levin, Erik Löfgren och

Tobias Julin känner jag igen.

Karl-Johan Levin tar avsparken för Vrångö i 1.a halvlek.

Direkt i början av matchen har Vrångö ett bra avslut från höger som går någon meter utanför.

Albert Hansson har här avslutat och skottet tar i ribban och studsar ut igen i straffområdet där Vrångöförsvaret får undan bollen.

Olle Backman fri och avslutar men Tobias Julin gör en fin räddning.

Donsöanfall igen. Olle Backman med bollen här. Albert Hansson till vänster och är inte offside i detta läge. Olle spelar i nästa sekvens till Albert. forts

Albert Hansson lägger in bollen i mål men Albert blir tveksamt avblåst för offside.

Albert Hansson igenom igen. forts

Albert Hansson kommer fri med Tobias Julin som plockar bollen från Albert

Albert Hansson med bollen på högerkanten. Erik Kristensson (15). forts

Albert passar till Erik Kristensson som avslutar med ett fint skott som tar i ribbans underkant och studsar ner. forts

Bollen på väg upp igen. forts

Tobias Julin kan ta hand om bollen. Donsöspelarna signalerar för mål. Men domaren vinkar avvärjande. Såg misstänkt ut. Vi har ju inte tillgång till VAR. Hade behövts i det här läget.

Albert Hansson spelar fram till Olle Backman här. forts

Olle avslutar förbi Tobias Julin. forts

Bollen tar här i stolproten och Vrångöförsvaret får undan bollen.

Olle Backman fri igen och ånyo räddar Tobias Julin.

Olle Backman på gång igen. Albert Hansson (10). forts

Olle spelar till Albert som avslutar och på nåt vis kan återigen Tobias Julin rädda ut till hörna.

Återigen Olle Backman igenom. forts

Olle avslutar med ett fint skott förbi Tobias Julin. Bollen på väg mot gaveln. forts

1-0 i den 85:e minuten.

Vrångöavslut från högerinnerposition och Donsös debuterande målvakt Arthur Lorensson gör en jätteräddning och får fingertopparna på bollen.

Matchen är slut. Donsö vinner ju med matchens enda mål och bör ha gjort minst 2 eller 3 mål till med lite bättre skärpa i avslutningarna. Hade förvisso 2 misstänkta

lägen som blev bortdömda. Vrångö hade stundtals fint passningsspel. Speciellt i första halvlek. I andra halvlek var det mestadels Donsö som förde matchen och hade ju flera målchanser.