Bilder från matchen Donsö IS och Vrångö IF  3-1 (2-1)        Donsövallen   2020-03-07

Olof Lagerqvist, Donsö IS och Tobias Julin, Vrångö IF plus domaren Radhi Zayny gör klart för avspark. Matchen spelades i 2x40 min.

Vrångö har avsparken i 1.a halvlek.

Elias Ahlström lägger an för skott. forts

Skottet på väg. forts

Tobias Julin gör en bra räddning på Elias fina skott.

Donsös Ruben Gustafsson har erövrat bollen från en Vrångöförsvarare och avslutar här. forts

Rubens skott går i en fin båge över Tobias Julin. forts

1-0 för Donsö i den 20:e minuten. Målskytt Ruben Gustafsson. Rubens första mål i A-laget och ett vackert sådant.

Olle Backman passar fram bollen i djupled här. Albert Hansson (10) till höger. forts

Olles passning når Albert som avslutar här. forts

Ser ut som Tobias Julin kan rädda bollen här. forts

Tobias Julin når inte och det står 2-0 i den 25:e minuten. Målskytt Albert Hansson. Fin framspelning av Olle Backman.

Olle Backman (liggande) har avslutat och bollen är på väg mot stolpen. forts

Bollen tar i stolpens utsida och går ut över kortlinjen.

Vrångöhörna från höger. Viktor Gustafsson (18) drar Vrångös Simon Gustafsson i tröjan. forts

Domaren ser situationen och blåser rättmätigt för straff.

Vrångös mittback Magnus Olsson lägger straffen. forts

Straffen går in nära Tom Nilsson högra stolpe. 2-1 i den 33:e minuten.

Rörigt i Donsöförsvaret. Vrångö har en bra chans till kvittering här. Marcus "Eskil" Johansson har avslutat förbi Tom Nilsson. forts

Bollen passerar just utanför det övergivna målet.

Donsös Olle Backman (9) med bollen. Man kan ana Albert Hansson ute i höger bildkant. forts

Olle har passat fram till en löpande Albert Hansson. forts

Albert avslutar. forts

Bollen syns i höjd med stolpen. forts

3-1 i den 43:e minuten. Andra halvlekens 3.e minut.

Elias Ahlströms (11) skott tar i ribban här. forts

Bollen studsar ut i straffområden och Vrångöförsvaret kan få undan bollen.

Olle Backman (9) avslutar strax här. forts

Olles skott har tagit i stolpen här. forts

Vrångöförsvaret kan få undan bollen.

Vrångös anfallare (har tyvärr inte namnet) avslutar strax mot mål här. forts

Bollen tar strax i ribban och studsar högt upp och Tom Nilsson kan ta hand om bollen på nedvägen.

Donsös unge spelare Alfons Jansson (14) avslutar och Tobis Julin räddar ut till hörna.

Matchen är över. Donsö vinner rättvist. Donsö förde matchen mest hela tiden men Vrångö var farliga de få gånger man kan fram i matchen.