Bilder från matchen mellan Donsö IS och IF Väster 1-6 (0-2)  Donsövallen 2015-09-19

Anders Jansson, Donsö och Niklas Pettersson, Väster plus domartrion gör klart för spel.

Väster har avsparken genom Dennis Strandberg (27) och Rami Kurdali.

Efter den här närkampen i Donsös straffområde mellan Donsös Anton Jansson och Västers Dennis Strandberg hamnar bollen hos Stelios Konstantinidis (26). forts

Stelios Konstantinidis går här på direktskott. forts

Skottet på väg mot Mathias Kärnbratt i Donsömålet. forts

Skottet har här tagit i ribbans underkant och studsar ner innanför mållinjen. 0-1 i den 13:e minuten. Målskytt: Stelios Konstantinidis

Donsös för dagen piggaste spelare Albert Hansson (14) (tillsammans med Anders Jansson) med bollen inne i Västers i straffområde. forts

Albert tacklas av Tobias Andersson (17). forts

Albert Hansson vräks över ända utan åtgärd av domaren. Anser att Donsö här blev bestulna på en given straff.

Västers Emil Backlund med bollen. Emil Johnsson (12) i Donsö. forts

Backlund spelar till en helt fristående Dennis Strandberg som i sin tur spelar tillbaka till Emil Backlund.. forts

Här avslutar Emil Backlund. forts

0-2 i den 21:a minuten genom Emil Backlund.

2:a halvlek

Västers Lukas Arnevall med bollen. forts

Här tar Arnevalls skott i ribban och studsar ut i straffområdet där Donsös försvar kan få undan bollen.

Här kommer Väster på högerkanten. forts

Bollen slås in till Dennis Strandberg (27). forts

0-3 i den 58:e minuten av Dennis Strandberg

Donsöhörna från vänster slagen av Johan Johnsson. forts

Donsös mittback Robert Reutherborg (2) i nickduell med Västers försvar. forts

Robert Reutherborg vinner duellen och nicken är på väg mot mål förbi Västers duktige målvakt David Olsson. forts

1-3 i den 63:e minuten av Robert Reutherborg.

Här är bollen på väg ut till Donsös Emil Johnsson på vänsterkanten. forts

Minns inte om det var Albert Hansson (14) som avslutade här. Men oavsett vilket så går bollen strax över. Donsö hade nu konstant press mot Västers mål.

Tror det är Västers Anders Magnusson med bollen på högerkanten. forts

Magnusson spelar in bollen från höger. forts

Passningen går fram till nr 6 i Västers som jag tyvärr inte har namnet på.  Erik Kristensson (3) i Donsö som gjorde ett piggt inhopp i andra halvlek.  forts.

forts.

1-4 i den 80:e minuten av nr 6.

Här nickar Olof Lagerqvist mot mål. forts

David Olsson kan göra en fin benparad på Lagerqvist nick som var bra men inget mål tyvärr. forts