Bilder från den rekordtidiga seriepremiären 2018 mellan Donsö IS och KF Velebit  3-3 (0-2)  Donsövallen  2018-03-24

Olof Lagerqvist, Donsö och Ivica Skiljo, Velebit plus domartrion med Bilal Tillo, Partille som huvuddomare gör klart för avspark.

Ivica Skiljo tar avsparken för Velebit.

Velebit har inkast på högerkanten. Donsö känns oorganiserade här i försvarsspelet. Bollen är här på högerkanten och slås strax in till Franjo Ladan (6) forts.

Passningen når in till Ladjan (6) som avslutar direkt. forts

Bollen går in till höger om Mathias Kärnbratt i Donsömålet. 0-1 i den 5:e minuten.

Patrik Höglund gjorde sin första match för året och spelade stabilt som vanligt. Patrik här med bollen.

Bollen spelas tillbaka av donsöförsvaret och därmed upphävs offsiden. Bollen hamnar hos Skiljo. forts

Skiljo avslutar. forts

0-2 i den 18:e minuten.

Farligt igen. Roberto dos Santos Goncalves (7) kommer fri med Kärnbratt som kan rädda. Viktigt!

Hörna från höger för Donsö som vänder hos Olof Lagerqvist utanför vänster bildkant. Olle Backman (18), Patrik Höglund (16)

Olle B avslutar och Velebits målvakt Sebastian Banozic räddar. forts

Bollen går precis över ribban.

Donsös Emil Johnsson (12) får bollen från Olle Backman (liggande) i bra läge. forts

Emils skott går ett par meter över.

Velebits Franjo Ladan i bra läge. forts

Donsö Olof Lagerqvist till vänster om Ladjan. forts

Olof Lagerqvist vräker sig fram och kan bryta. Jätteviktig brytning av Olof.

Donsös målvakt Mathias Kärnbratt blir överspelad av Velebits Boris Skokic. forts

Skokic avslutar förbi Patrik Höglund som försöker nå bollen. forts

Skokics avslutning går strax utanför. Nära utökad ledning där för Velebit.

Donsös Anders Jansson passar här ut till vänster. forts

Emil Johnsson (12) som i andra halvlek spelade på sin naturliga plats och plötsligt trivdes han som fisken i vattnet eller som fågeln i luften. forts

Emil slår strax in bollen mot mål. forts

Emils känsliga vänsterfot når Olle Backman (18) som avslutar direkt. forts

1-2 i den 59:e minuten. Olle Backman. Plötsligt är Donsö som ett helt nytt lag.

Ni känner igen spelaren med nr 12 i Donsö. forts

Emil passar in till Olle Backman. forts

Olle passar tvärs inåt förbi alla spelarna. forts

Bollen forsätter ut till höger. forts

Bollen slås in mot mål igen  av Simon Gustafsson mot Albert Hansson men Velebits försvarare får bollen precis över ribban till hörna.

Anders Jansson (7) har avslutat med ett bra skott som Velebits målvakt räddar ut till hörna.

Emil Johnsson med bollen och passar fram in i strafforådet. forts

Velebits målvakt Banozic försöker greppa bollen men tappar den till Donsös Elias Ahlström (11). forts

Elias vräker sig fram och nickar bollen som här är på väg in i mål. forts

2-2 i den 67:e minuten genom Elias Ahlström.

Emil Johnsson med bollen igen på vänsterkanten. forts

Emil har passat in i straffområdet. Vet inte Olle Backman var på bollen eller om tar på Velebits försvarare. forts.

Bollen är skymd här bakom Velebitsspelaren i mitten. forts

Tror att bollen bröstades in i mål av Albert Hansson. 3-2 i den 71.a minuten.

Kanonläge för Ivica Skiljo. Mathias Kärnbratt kommer ut från målet. forts

Skiljo avslutade och Mathias gör en jätteräddning. Bollen går ut till Boris Skokic som avslutar mot det öppna målet. forts

Skokics avslutning går ca en halv meter utanför.

89:e minuten. Velebits inkast från vänster in mot Donsömålet. Anders Jansson (7) närmast bollen. forts

På nåt vis hamnar bollen Igor Utkovic som avslutar mot mål. forts

3-3 i den 89:e minuten.

Matchen är över. Velebit bästa laget i första halvlek, Donsö i den andra. 3-3 kan anses vara rättvist i en händelserik match.