Bilder från matchen mellan Dalen/KFF och Öckerö IF  6-2 (4-2)    Krokslättsvallen   2018-06-16

Jonas Hylén, Dalen KFF och Christian Karlsson, Öckerö IF plus domartrion med Cavit Kinali som huvuddomare gör klart för avspark.

Daniel "DD" Larsson tar avsparken för Öckerö.

Direkt är Öckerös Daniel "DD" Larsson (19) och Victor Nystedt farligt framme men Dalens Adam Fridell (16) kan bryta till hörna.

Bollen spelas här bakåt till Simon Fridell ej synlig på bilden. forts

Simon Fridell möter direkt och får på en projektil. Bollen syns bakom Erik Gustafsson (16). forts

Öckerös nye målvakt Jonatan Geld slänger sig men når inte. forts

Bollen i mål.1-0 till Dalen efter 9 minuter. Målskytt: Simon Fridell.

Öckerös Erik Gustafsson (16) med bollen här. forts

Erik Gustafsson spelar ut till Daniel "DD" Larsson (19). forts

"DD" Larsson kommer loss från Dalenspelaren och spelar till Erik Gustafsson (16). forts

Erik Gustafsson spelar ut här till Victor Nystedt (14). forts

Victor Nystedt tar emot passningen från Erik G. forts

Victor Nystedt avslutar mot mål. forts

Bollen i mål. 1-1 i den 16:e minuten genom Victor Nystedt.

Inlägg från vänster slagen av Christian Karlsson tror jag att det var. Hampus Nilsson (22). forts

Hampus Nilsson nickar mot mål och Dalens målvakt Axel Svensson räddar ut till hörna.

Victor Nystedt har blivit frispelad och rusar mot mål. Dalens Jim Olli jagar. forts

Jim Olli hinner upp Nystedt och gör en fenomenal glidtackling och reder upp situationen. Hysénklass på glidtacklingen.

Axel Svensson försöker nå bollen. forts

Bollen fortsätter in i mål och Öckerö leder med 2-1 i den 31:a minuten. Så här långt i matchen tycker jag att Öckerö var det klart vassaste laget.

Bollen har här studsat upp på armen på Öckerös Ture Widestrand och domaren blåser straff. forts

Bita Bångens lägger straffen för Dalen. forts

2-2 i den 35:e minuten. Bita Bångens

Dalen har frispark som slås av Edvig Salihi. forts

Frisparken dalar in i Öckerös straffområde och når här strax David Lundin. forts

Lundin får ostört nicka mot mål. forts

Nicken går i mål och Dalen leder med 3-2. 37:e minuten genom David Lundin.

Bita Bångens rycker sig loss med bollen. forts

Bångens skott letar sig förbi Jonatan Geld i Öckerömålet. forts

4-2 i den 39.e minuten genom Bita Bångens. Helt plötsligt var det ombytta roller i en match som Öckerö var det bättre laget i 30 minuter. Så låg man plötsligt under med 4-2.

2.a halvlek

Dalens Edvig salihi med bollen och avslutar strax här. forts

Salihis skott går i mål. 5-2 i den 58:e minuten.

Bita Bångens här avslutar strax över. Sen var det dags för mig att ta mig till  Velebits Plan för matchen Velebit och Donsö. Lämnade i 70 :e minuten vid ställningen 5-2. Blev ytterligare