Bilder från matchen mellan Dalen / KFF och Öckerö IF  5-0 (3-0)  Krokslättsvallen 2013-09-04

Öckerö har avsparken genom Daniel Larsson och Mathias Sennerstam. Viktor Nystedt (24) en ny bekantskap för mig. Duktig sådan

Simon Olsson framme i början och pressar Dalenförsvaret.

Bita Bångens kastar långt inkast för Dalen.

Bångens inkast nickskarvas av Jim Olli. Jimmy Christensen (8) smyger längst ut till höger.

Nicken på väg in mot Öckerös mål. John Olausson (10) i Öckerö. Petter Dahl i målet.

Jimmy Christensen vinner duellen med John Olausson och forcerar in bollen. 1-0 till Dalen efter ca 2 minuters spel.

Här kommer Bita Bångens igen på vänsterkanten. forts

Bångens avancerar ner mot kortlinjen. Tobias Eriksson (4) i Öckerö. Mohamed Hussein (12) i Dalen. forts

Bångens passar in till Hussein (12). forts.

Mohamed Hussein gör 2-0 till Dalen efter ca 6 minuters spel.

Öckerö har fått frispark. Daniel Larsson (9) forts.

Larsson skjuter. Bollen till höger om Victor Nystedt (24). forts.

Dalens målvakt Anders Nordin räddar men måste lämna retur. forts.

Victor Nystedt (24) hugger på returen. forts.

Nystedt kommer först på returen. Minns inte om han nickade men bollen är på väg in mot målet. forts.

Bollen tar i ribban. forts.

Bollen studsar ner och ut över kortlinjen. Mål för Öckerö där och matchen hade säkert blivit helt annorlunda. För här var Öckerö på gång. Efter ca 10 minuters spel.

Dalens tränare Lasse Andersson är ute lämnar direktiv till sina spelare.

Här kommer Mathias Sennerstam med bollen i bra läge i straffområdet. forts

Sennerstam får på ett bra skott som Anders Nordin räddar ut till hörna.

Simon Olsson i nickduell med Dalens Magnus Eliasson.

Eliasson återigen i nickduell. Den här gången med John Olausson.

Magnus Eliasson (4) nickar mot Öckerös mål. forts

Vet inte om Petter Dahl räddar här och bollen tar i stolpen. Blev hörna efteråt. Oavsett vilket så var det återigen nära mål.

Återigen farligt för Dalen. Man var väldigt starka i luften i båda straffområdena. Väldigt avgörande i denna match.

Andreas Stahre (8) framme och nickar efter hörna.

Bita Bångens klar att kasta inkast. forts

Magnus Eliasson vinner första nickduellen. forts.

Jimmy Christensen (8) vinner nästa duell med Tobias Eriksson (4). forts.

Petter Dahl sträcker sig så långt det går. forts.

Petter Dahl når inte och bollen dalar in i mål. 3-0 efter ca 28 minuters spel.

Farligt igen för Dalen igen slutet av första halvlek. Bollen går strax över ribban.

2:a halvlek

Dalen har avsparken i 2:a halvlek genom Martin Kalberg och Bita Bångens.

Dalens Martin Karlberg snor bollen av ÖCkerös Pontus Olsson (28) och avancerar  straffområdet. forts

Karlberg  skjuter mot mål. Bollen halvvägs mot mål. forts.

Karlbergs skott på väg in i mål. 4-0 för Dalen.

Mattias Raidla kommer fri med Petter Dahl. forts

Raidla avslutar. Tobias Eriksson (4) jagar..

5-0 till Dalen.

Matchen är över. Dalen vinner rättvist. Öckerö var lika bra i spelet ute på planen men Dalen var det klart bättre laget i båda straffområdena och där avgjordes matchen

i går kväll. Dalen är ett hårt arbetande lag och lämnar inget slumpen. Fast det stod 3-0 så fortsatte man att jobba ambiöst. Daniel Larsson hade ett par bra lägen. Det bästa när han sköt