Bilder från matchen mellan Dalen / KFF och Donsö IS 5-1 (2-1)  2013-06-04

Domartrion och båda lagkaptenerna, Jonas Hylén, Dalen / KFF och Magnus Fhager, Donsö gör klart för avspark.

Bita Bångens (4) och Mikael Karlberg tar avsparken för Dalen / KFF.  Anton Allansson (11).

Mikael Hysén (9) tar sig in i Donsös straffområde.

Hysén får i väg ett vänsterskott som går över Donsös målvakt Mathias Kärnbratt. forts.

1-0 till Dalen / KFF i den 2:a minuten.

Donsös Magnus Fhager i nickduell med en av Dalens mittbackar. Dalens mittbackar vann mycket i luften under hela matchen.

Här är Bita Bångens i bra läge i Donsös straffområde. Bångens fick iväg skott som Kärnbratt räddade.

Här är det Dalens anfallare Mikael Karlberg som är högst i en luftduell.

Här har Donsö fått frispark alldeles utanför Dalens straffområde. Jimmy Kjellberg skall slå den. Simon Gustafsson i Dalens mur. forts.

Jimmy Kjellberg har skjutit frisparken. Simon Gustafsson (3) i Dalens mur duckar så att det blir en lucka i muren så bollen passerar där. forts.

Frisparken på väg mot mål. forts

Frisparken tar i insidan av Dalens målvakt Anders Nordins högra stolpe.

Kvitterat till 1-1 i den 14:e minuten. Nöjda Donsöspelare vänder upp mot mitten.

Donsös Johan Johnsson i en nickduell med Dalens Anton Allansson.

Bita Bångens (4) i ett bra läge utanför straffområdet. forts.

Bångens skott går in till vänster om Mathias Kärnbratt. 2-1 till Dalen i den 23:e minuten.

Tror det är Dalens mittback Jim Olli som är uppe och nickar efter hörna.

Här har Donsös Mathias Davidsson just nickat. Mycket spring på hans kant i början av matchen. Blir bättre för varje match som går.

Här byter Bita Bångens och Mikael Karlberg (10) av varandra. Dalen har så bredd trupp att man byta spelare för att vila lite och sedan komma fräscha in i igen.

Som sagt var mycket spel på Donsös högersida i 1:a halvlek.

Här nickar Dalens  mittback Mattias Raidla undan bollen i närkamp med Simon Gustafsson. Dalens mittbackar låg tätt i ryggen på Donsös anfallare (Fhager / Gustafsson) hela matchen.

Här är bl.a Mikael Karlberg (10) framme igen men bollen går över.

2:a halvlek

Donsö har avsparken i 2:a halvlek. Simon Gustafsson och Magnus Fhager

Här är det Mikael Karlberg alldeles utanför Donsös straffområde med bollen. forts.

Karlbergs skott går i mål. 3-1 i den 52:a minuten.

Här är det Olof Lagerqvist med bollen. Olof gjorde ett bra inhopp.

Här skjuter Bita Bångens mot Donsös mål. forts.