Bilder från matchen Eriksbergs IF - Donsö IS  3-2 (1-1)  Rosenhill  2021-08-28

Eriksbergs Hadi Hamzeh ovh Donsös Olof Lagerqvist plus domartrion med Danial Savari Choulabi som huvuddomare gör klart för det 15:e mötet  mellan lagen i Göteborgserien genom

En lång fin passning från Donsös försvar mot en löpande Olle Backman (9). forts

Eriksbergs målvakt Tobias Johansson Lindmark kommer ut från målet. forts

Olle har avslutat och Lindmark halvräddar. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Eriksbergs Patrik Enes Rei försöker bryta framför Olle. B. forts

Olle kommer först på bollen och densamma är på väg mot mål. forts

0-1 i den 17:e minuten genom Olle Backman. Lite flashback från när  pappa Marcus Backman spelade i Donsö A-lag. Flesta målen som Marcus gjorde påminde mycket om detta mål.

Albert Hansson har erövrat bollen från Eriksbergs försvar  och löper mot mål. forts

Albert avslutar. forts

Bollen passerar utanför stolpen. Hade redan noterat 2-0 men ack.

Donsös Elias Ahlström med bollen och blir pressad av 3 st Eriksbergsspelare. forts

Elias har blivit av med bollen och den hamnar hos Oguzhan Yilmaz (9). forts

Yilmaz avslutar förbi Donsös målvakt Charlie Skogsberg. forts

1-1 i den 29:e minuten genom Oguzhan Yilmaz.

2.a halvlek:

Direkt i början av andra halvlek. Albert Hansson i en löpduell. forts

Albert har avslutat med ett bra skott djupt ner i straffområdet och bollen går förbi Tobias Johansson Lindmark. forts

Bollen i mål. 1-2 i den 47:e minuten. Är det någon som skall göra såna mål är det Albert.

Bollen är lös i Eriksbergs straffområde. forts

Bollen har nått Donsös Ludvig Corneliusson (ej synlig på bilden). Ludvig har fått på en bra träff och bollen är på väg mot mål och tar strax i ribbans underkant här. forts

Bollen studsar ner strax utanför mållinjen. forts

Bollen studsar upp igen och kan efter viss kalabalik räddas av Tobias Johansson Lindmark.

Eriksbergshörna från höger. forts

Duellen vinns av Eriksbergsspelare och fortsätter in mot mål. Bilderna blir sämre nu när det skymde. forts

Bollen hamnar hos Eriksbergs Nicholas Kakonge, skymd bakom Olof Lagerqvist (17). forts

Kakonge har avslutat i mål. forts

2-2 i den 69:e minuten.

Eriksbergsinkast på väg i Donsö straffområde. forts

Nickduellen vinns av Hadi Hamzeh (18) och fortsätter in i Donsös målområde. forts

Vad var det som hände här egentligen. Oavsett vilket hamnar bollen hos Eriksbergs Anton Efraimsson. forts

3-2 i den 83:e minuten. Båda Eriksbergs 2 senaste mål följde samma mönster. Hörna resp. inkast. Förlorad luftduell och bollen hamnar i Donsös målområde och sen förlorad nästa boll

och sedan mål. Tror säkert att hälften av Donsös insläppta mål är så kallade skitmål som måste undanröjas om det skall bli en bättre placering där laget nu ligger. 18 mål insläppta

på 5 matcher ger ett snitt på 3,6 mål per match!

Matchen är över. Är ju minst sagt färgad men det var ju absolut en match där Donsö skulle vunnit att döma efter spel och målchanser. Nu gäller det verkligen att få till det. Ny chans