Bilder från matchen Eriksbergs IF och Donsö IS  6-2 (3-2)  Krokängsplan  2015-05-13

Anders Jansson, Donsö och Henrik Filipsson, Eriksberg plus domartrion gör klart för avspark.

Eriksberg har avsparken genom bland annat Max Elgeskog (13) senare 4-målsskytt i matchen.

Donsö framme farligt direkt av matchen genom Anders Jansson och Albert Hansson (9). Bollen går strax utanför stolpen.

Max Elgeskog (13) snappade upp en felpassning från Donsö och kan göra 1-0 för Eriksberg i den 3:e minuten.

Albert Hansson i friläge men skottet ett par meter utanför. Kolla den fantastiska blomningen på trädet i bakgrunden.

Sudo Sulejmanovic med bollen. forts

Sudos skott går någon halvmeter utanför målvakten Tobias Johansson högra stolpe.

Albert Hansson har rundat målvakten men fick inte till avslutningen så att Henrik Filipsson (3) kunde rädda upp situationen för Eriksberg.

Max Elgeskog i farligt läge i igen. forts.

2-0 till Eriksberg i den 18:e minuten genom Max Elgeskog. Kändes som Eriksberg hade haft 2 anfall och 2 mål. Donsö i sin tur hade skapat chans på chans men fick inte till avsluten.

Anders Jansson med bollen.

Elgeskog i genom igen. Mathias Kärnbratt har rusat ut. Jesper Lindgren (2) forts.

3-0 i den 23:e minuten. Max Elgeskog. Donsö har spelet och Eriksberg gör målen.

Donsös Sudo Sulejmanovic med bollen. Anders Jansson (7) och Albert Hansson (9).

Sudo spelar in till Anders Jansson (skymd bakom nr 16) som forcerar in bollen i mål. 3-1 i den 25:e minuten.

Elgeskog fri igen i slutet av 1:a halvlek. Avslutningen går utanför Mathias Kärnbratts högra stolpe.

2: halvlek

Anders Jansson (7) med bollen i Eriksbergs straffområde. forts

Anders Jansson avslutar och målvakten räddar ut till hörna.

Oliver Dino har avslutat. Målvakten räddar.

Friläge för Albert Hansson (9). Målvakten räddar igen

Max Elgeskog igenom men Mathias Kärnbratt kan rädda friläget. Bra Mathias.

Albert Hansson framme igen och avslutar men målvakten räddar igen men måste lämna retur. forts

Returen möts av Sudo Sulejmanovic som får på en bra träff. forts

3-2 genom Sudo Sulejmanovic i den 59:e minuten. Nu kände Donsö vittringen på allvar.

Anton Efraimsson (7) med bollen. I nästa moment träffar han ena armen på Olof Lagerqvist med straff som följd. Väldigt tveksamt dömt av domaren. forts

Straffen slås in av Henrik Filipsson (3). 4-2 i den 64 minuten.

Oliver Dino (3) bra läge men målvakten räddar ut till hörna.

Albert Hansson nickar efter hörna.

Elgeskog i Donsös straffområde. Mathias Davidsson framför Elgeskog försöker täcka.

Elgeskog drar sig åt vänster och avslutar i Kärnbratts vänstra gavel. 5-2.

Friläge igen och ni vet vilken. forts.

Elgeskog faller efter kontakt med Alexander Capov. Domaren blåser straff.

Capov protesterar mot domslutet och får rött kort.

John Emilsson fastställer resultatet till 6-2. Siffrorna präglar inte alls matchen. Donsö var väl så bra som Eriksberg men kunde inte sätta avsluten på samma vis som Eriksbergs

avslutare. Ja ni vet vilken spelare jag menar.