Bilder från matchen mellan Eriksbergs IF - Donsö IS  2-2 (0-1)  Rosenhill, 2018-09-15

Henrik Filipsson, Eriksberg och Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion med Shenur Azizi som huvuddomare gör klart för spel.

Donsös Ludwig Magnusson som startade som forward när Albert Hansson inte spelade på grund av avstängning (3 gula kort) tar avsparken i 1:a halvlek

Donsös vänsterback Emil Johnsson har slagit en lång hög boll fram mot en löpande Olle Backman. Tror att Eriksbergs Johan Magnusson Otter går upp och nickar bollen här eller

om bollen går över Magnusson. forts

Eriksbergs målvakt Tobias Johansson Lindmark kommer ut i straffområdet. forts

Olle kommer först på bollen och passerar målvakten. forts

0-1 i den 8:e minuten genom Olle Backman.

Eriksbergs Anton Efraimsson kommer igenom men John Backman  bryter med en glidtackling.

Liam Ajdini (11) slår frispark för Donsö. forts

Efter lite spel fram och tillbaka i straffområdet hamnar bollen hos Olle Backman (9) som får på ett bra markskott som Johansson Lindmark gör en bra räddning på.

Olle Backman igenom igen och söker passning här. forts

Olle kommer djupt ner i straffområdet och Johansson Lindmark kan lägga beslag på bollen.

Eriksbergs bäste målskytt för året Martin Andreasson (10) får på en bra avslutning mot Donsös målvakt Erik "Lehmann" Hornby. forts

Andreassons skott räddas av "Lehmann" men han kan inte hålla bollen. forts

Bollen fortsätter längs mållinjen och John Backman kan rensa undan.

Anders Jansson med bollen var riktigt bra på Donsös mittfält i dag.

Olle Backman med bollen och avlossar strax skott här. forts

Olles skott på väg mot mål. forts

Skottet går över.

Donsös Erik Kristensson (15) får på ett bra skott som Johansson Lindmark måste lämna retur på men Eriksbergs försvar kan få undan bollen.

2:a halvlek

Marcus Johnsson avslutar här och Johansson Lindmark räddar. Marcus kom in matchen i slutet av 1:a halvlek när broder Emil blev tvungen att avbryta matchen p.g.a knäskada.

Marcus vann mycket i luftspelet och fick fast bollen flera gånger på Eriksbergs planhalva. Bra "target player".

Tror det är Eriksbergs Jan Tengwall med bollen här och blir tacklad av Erik Kristensson utanför straffområdet. Linjemannen i bra position. forts

Tengwall faller in i straffområdet.

Domaren blåser straff och Donsöspelarna vill mena att fällningen kom utanför straffområdet.

Eriksbergs lagkapten Henrik Filipsson lägger straffen. forts

Bollen har här tagit i insidan av Lehmanns högra stolpe och fortsätter längs mållinjen. forts

Bollen har här varit i hjulet vid den andra stolpen och är på väg tillbaka mot "Lehmann".

"Lehmann" lägger beslag på bollen och domaren markerar för mål. Ingen alls bra konstruktion på målet. Bra när man skall flytta målet men inte bra i själva spelet. Kan ge upphov

till många tveksamma situationer. Inte bra alls.

Eriksbergs Omar Bah tar sig loss från Jimmy Svanström. forts

Bah avslutar här med ett fint höger högerskott. forts

Bah,s fina skott går in i krysset. Bollen är på väg ner. 2-1 i den 71:a minuten.

Olle Backman tar sig fram på högerkanten. Johan Magnusson Otter (12). forts

Olle kommer ner till kortlinjen och passar snett inåt bakåt men passningen går strax bakom Marcus Johnsson.

Planinvasion måhända...

Olle Backman igen. forts

Olle passar tvärs till en helt fristående Erik Kristensson. forts

Erik Kristensson avslutar men högt över.

Ludwig Magnusson med bollen här. forts

Ludwig Magnusson passar till en löpande Olle Backman.  forts

Olle placerar bollen förbi Johansson Lindmark. forts

Kvitterat till 2-2 i den 82:a minuten.

2 Donsö IS veteraner. Jan-Gunnar Jacobsson och Bengt Höglund.

Eriksberg har frispark som Erik "Lehmann" Hornby får en hand på i sista momangen. Nära ledningen för Eriksberg igen. Bollen gick ut till hörna

Matchen är slut. Kunde gått precis hur som helst i matchen så 2-2 kan anses vara rättvist. Vill i dag speciellt lyfta fram Olle Backman som i matchen var ett hot hela tiden för Eriksbergs

försvar. Anders Jansson var så bra som han kan vara på Donsös mittfält. Marcus Johnsson gör ett fint inhopp. Stark i luftspelet och förmågan att få fast bollen på motståndarnas

planhalva. Tycker det var en bra match där båda lagen bjuder upp till kamp. Donsö möter i nästa match Mölnlycke / Sjövalla hemma på Donsö. Sedan avslutar Donsö med 2 skärgårds-

derbyn mot Björkö och Öckerö på bortaplan. I vilket fall som helst ser det ut att bli ett dramatiskt avslut av serien.