Bilder från matchen mellan Fässbergs IF och Donsö IS  6-0 (5-0)      Åbyvallen, 2015-05-23

Inmarsch med domartrion och båda lagen.

Martin Schölin, Fässberg och Sudo Sulejmanovic, Donsö plus domartrion gör klart för avspark.

Fässbergs Joakim Jakobsson med bollen på högerkanten. forts

Jakobsson spelar in till Martin Ahlström (12) som avslutar till höger om Christian Svanström i Donsömålet. forts

1-0 till Fässberg genom Martin Ahlström i den 5:e minuten.

Donsös Mathias Davidsson i höjdduell med Fässbergs Martin Ahlström.

Gabriel Karlsson Lewerth (17) med bollen. Olof Lagerqvist nr 17 i Donsö. Donsös Jonas Andersson försvarar för Donsö liksom Christian Svanström i målet. forts.

Karlsson Lewerth tar sig förbi Jonas Andersson forts.

Karlsson Lewerth spelar in till Martin Ahlström (12) som bara har att lägga in bollen i mål. forts.

2-0 i den 20:e minuten. Målskytt Martin Ahlström.

Här är det Martin Ahlström med bollen. Joakim Jakobsson (8) på väg in i Donsös straffområde. Jonas Andersson (13). forts

Jakobsson tar emot passningen från Ahlström. forts

Jakobsson avslutar över Christian Svanström. forts

3-0 i den 26:e minuten genom Joakim Jakobsson.

Martin Ahlström igenom igen. forts

Ahlström avslutar förbi Christian Svanström i Donsömålet. Christian kan inte lastas för något av baklängesmålen. Som synes hela tiden frilägen. forts.

4-0 i den 35:e minuten genom Martin Ahlström. Hattrick!

Joakim Jakobsson fri med Christian. Jonas Andersson jagar. forts.

Christian Svanström klarar.

Donsöhörna från höger. Olof Lagerqvist vinner höjdduellen och nickar mot mål. forts

forts.

Donsöspelarna signalerar för hands på Martin Schölin (9) men får inget gehör hos domaren.

Gabriel Karlsson Lewrth fri med bollen.

Karlsson passar förbi Jonas Andersson. forts

Passningen går fram till Martin Ahlström. forts

Som gör sitt 4:e mål. 5-0 i den 45:e minuten

Halvtidsresultatet

2.a halvlek

Nils Backman med bollen. Nils blev vald till Donsös bästespelare i dag. Välförtjänt. I mitten av bilden Patrik Höglund som anslöt till laget i slutet av 1:a halvlek.

Fässbergs Martin Schölin skjuter mot mål. forts

Christian Svanström räddar. forts

Christian kan inte hålla bollen och Martin Ahlström kan fånga upp returen. forts.

Martin Ahlström kan göra 6-0 i den 60:e minuten.

Sudo Sulejmanovic passar ut till Jimmy Kjellberg (77). forts

Jimmy avslutar men Edvard Alexandersson kan rädda.

Matchen är över. Fässberg vinner rättvist. Det jag tar med mig från matchen för Donsös del är Patrik Höglunds återkomst i laget i slutet av 1:a halvlek. Försvarsspelet såg genast mycket

bättre ut. Nya tag nästa Lördag mot Velebit.