Bilder från matchen mellan Fässbergs IF och Donsö IS  4-0 (4-0)  Åbyvallen  2016-08-26

Fässberg har avsparken i 1:a halvlek

Lång passning från Fässbergs backlinje når Christian Nygren (18). forts

1-0 i den 2:a minuten

Fässbergspelare driver bollen på mittfältet. forts

Bollen spelas ut till helt frie Stefan Runeman. forts

Runeman avslutar. forts

Bollen tar på Donsös målvakt för dagen Leo Johansson och går i mål. 2-0 i den 8:e minuten. Bra insats av Leo trots baklängesmålen. Leo stod senast i A-laget säsongen 2011.

Christian Nygren (18) med bollen. En går på resten markerar är väl huvudregeln i försvarsspelet. Här titta alla på bollen och ingen tar markering.  forts

Nygren spelar in till den helt frie Anders Magnusson som gör 3-0 i den 21:a minuten.

Anders Magnusson har kommit loss på högerkanten

Magnusson spelar tvärs i straffområdet. forts

Passningen når Stefan Runeman. Helt omarkerad. forts

4-0 i den 24:e minuten

Debut i A-laget gjorde Nils Möller. Klart godkänd insats. Absolut en "coming man".

Marcus Nilsson (10) laddar för skott. Leo Johansson beredd i Donsös mål. forts

Leo gör en fin räddning på skottet. Bollen går ut till hörna. Donsö gjorde en klart bättre andra halvlek men skapade inga farliga målchanser. Donsös insats till nästa match kan bara bli