Bilder från matchen Finlandia / Pallo IF och Donsö IS  6-1 (2-0)    Tuvevallen,  2016-06-03

Robert Reutherborg, Donsö och Jonas Särnblom, Fin / Pa plus domartrion gör klart för avspark. Varmaste kvällen för i år och en fin gräsplan att spela på.

Donsös Jesper Lindgren och Albert Hansson har avsparken för Donsö i 1.a halvlek.

Tidig hörna från vänster för Fin / Pa. Martin Erenstedt (9) i Fin / Pa nickar mot mål. forts

På nåt vis letar sig bollen in över linjen. 1-0 i den 4:e minuten av Richard Olsson

Anton Jansson har spelat fram till John Backman (8). Albert Hansson (14) smyger i mitten. forts

John passar tvärs in mot Albert. forts

Albert avslutar direkt med högern. Bollen på väg mot mål. forts

Målvakten i Fin / Pa, Thomas Eriksson gör en fin räddning nära krysset. Donsö bästa chans i 1.a halvlek.

Här räddar Daniel Dino på mållinjen när Mathias Kärnbratt hamnat långt ute i straffområdet. forts

Martin Erenstedt (9) plockar ner Dinos nick och avslutar. Blev nåt slags motlägg med Robert Reutherborg (2) och i nästa läge blåser domaren straff. forts

Straffen läggs av Victor Keric. forts

2-0 i den 30:e minuten.

2.a halvlek:

Fin / Pa hörna från höger. forts

Hörnan på väg mot Kristofer Lindberg. forts

Nicken går in vid Mathias Kärnbratts högra stolpe. Verkar som man frångått att ha en spelare vid varje stolpe vid hörna. 3-0 i den 51:a minuten.

Här är det Victor Keric som kommit loss från Robert Reutherborg. forts

Kärnbratt har rusat ut och Keric har avslutar. 4-0 i den 52.a minuten. 5-0 målet fick jag inga bra bilder på så det utelämnar vi.

Återigen hörna från höger. forts

Hörnan når Victor Keric som här nickat mot mål. Räknar till 3 spelare som inte har någon donsöspelare nära sig. forts

Nicken går åter igen in vid den högra stolpen. 6-0 i den 65:e minuten.

Här gör Albert Hansson (ej synlig på bilden) Donsös enda mål i matchen. 6-1 i den 66:e minuten.

Matchen är över. Finlandia / Pallo vinner klart och rättvist. För Donsös del var det ingen vidare bra  match. Mycket som behöver förbättras.