Bilder från matchen mellan GAIK / Kullen och Donsö IS 1-0 (0-0)     2012-02-25

Donsöspelare: Anton Jansson, Magnus Fhager och Emil Johnsson längst bort.

Magnus Fhager i nickduell

Anton Jansson pressar GAIK spelare på mitten. Mathias Davidsson i sällskap med GAIK-spelaren med Donsöanknytning Olof Möller.

Jonathan Fhager-Karlsson med bollen. Magnus Fhager och Emil Johnsson på språng, Anders Jansson till vänster.

Rutinerade Mathias Davidsson med bollen. Som synes kvinnlig domare. Som skötte sig bra. Visade bra pondus när spelarna blev lite väl heta i några situationer i 2:a halvlek.

Emil Johnsson och Jonathan Fhager-Karlsson i närkamp med nr 9 i GAIK / Kullen. Till höger Donsös nye spelare för dagen Claes Klippert.

Jonathan Fhager-Karlsson i nickduell.

Donsö gör 1-0 genom Emil Johnsson (10) på nick trodde vi. Blev tyvärr tveksamt bortdömt för offside.

2:a halvlek

Anton Jansson i rygg på Olof Möller.

William Fhager med bollen, brorsan Magnus till vänster.

Magnus Fhager i en för han typisk luftduell.

Anders Jansson samspelar med Alexander Capov (9)

Alexander Capov hade ett fint läge men fick bollen för långt ifrån sig så målvakten kunde rädda.

Situation alldeles före GAIK:s  ledningsmål, spelaren kommer loss från Anton Jansson och får iväg ett långskott som går i mål.

1-0 är ett faktum.

Nr 14 Olof Möller på väg igenom Donsöförsvaret.

Tom Nilsson greppar bollen.

Donsö framme i ett fint anfall i slutet av matchen. Kanske slog Anders Jansson en passning för mycket istället för att avgöra själv.

Olof Möller (14) har avlossat stora kanonen men Tom Nilsson gör en fin räddning.

Det bästa kanske till sist att vintern har fått ge med sig på allvar och isen tynar bort alltmer för varje dag.