Bilder från matchen Guldhedens IK och Donsö IS  1-1 (1-0)  Mossens IP  2022-05-20

Guldhedens Philip Radtke och Donsös Elias Ahlström plus domartrion med Arvid Carlund gör klart för avspark. Guldheden och Donsö har aldrig möts förut så gårdagskvällens möte

var det första genom tiderna i seriesammanhang lagen emellan.

Donsö har avsparken genom Albert Hansson.

Guldhedens Johan Svensson med bollen här. forts

Johan Svensson tar sig förbi Erik Schagerlind och slår in bollen mot mål. forts

Svensson passning når Arvin Hamidi (11) som avslutar. forts

Donsös målvakt Charlie Skogsberg gör en fin reflexräddning ut till hörna. forts

Guldheden fick 2 hörnor i rad. Här är det andra hörnan på väg in mot mål. forts

Charlie Skogsberg försöker rädda men når inte bollen som hamnar hos Guldhedens Victor Henriksson Odén (ljus kalufs) som nickar mot mål. forts

Bollen i mål och Guldheden leder med 1-0 i den 9:e minuten.

Anders Jansson var tillbaka på Donsös mittfält och gjorde en gedigen insats.

Stilstudie på Donsö nye unge mittback för året Maximilian Höglund.

Johan Svensson (7) med bollen i närkamp med Maximilian Höglund. forts

Maximilian bryter med en fin glidtackling. Snyggt!

Donsös Sven Genemo med bollen här. Spelar med ett härligt självförtroende och fin bollkontroll.

Anders Jansson med bollen här och slår en fin passning bort mot en löpande Albert Hansson. forts

Bollen på väg ut mot Albert. Donsös nr 45 är William Holmberg som kom in efter paus och gjorde det bra i sin comeback. Välkommen tillbaka!!

Albert möter upp bollen och avslutar direkt när bollen studsar upp och får en kanonträff. forts

Bollen på väg in i mål. forts

Bollen går in högt i krysset och dalar ner. forts

Målvaktens reaktion säger det mesta om vad som hände. 1-1 i den 55:e minuten genom Albert Hansson. Årets mål så här långt!

Guldhedens Ermir Zulfaj (12) tar sig in i Donsös straffområde. forts

Zulfaj passar strax tvärs in. forts

Bollen går igenom Donsös straffområde och når en Guldheden spelare (ej i bild) som avslutar mot mål. forts

Bollen nära Charlie Skogsberg. forts

Charlie räddar bollen strax utanför mållinjen. Bra räddat!!

Albert Hansson i bra läge och avslutar. forts

Avslutningen passerar Guldhedens målvakt och passerar också utsidan av stolpen.

Guldhedenhörna från vänster. forts

Var inte riktigt med med kameran här men bollen hamnade hos en Guldhedenspelare men Elias Ahlström kunde avvärja med en fin brytning. Nära mål där.

I slutet av matchen. Albert Hansson blir fälld med frispark som följd. forts

Jens Adolfsson lägger frisparken. forts

Jens får på en bra träff och Björkstrand kan rädda nere vid stolproten. forts

Det var det sista som hände i matchen. Matchen slutar oavgjort på en ojämn och svårspelad plan. Rättvist resultat.