Bilder från matchen mellan Hönö IS och Sandarna BK  2-7 (1-3)  Hönö Arena  2017-06-17

Emil Tobiasson Harris, Hönö och Emil Nilsson, Sandarna plus domaren Ricardo Silva Da Lage gör klart för spel.

Martin Bergvall tar avsparken för Sandarna i första halvlek.

Martin Bergvall (12) med bollen ute på vänsterkanten i början av matchen. forts

Bergvalls inlägg på väg in i straffområdet. forts

Sandarnas Jonas Nilsson (15) går upp för att nicka. forts

Jonas Nilsson nickar mot mål och i mål. forts

0-1 i den 4:e minuten genom Jonas Nilsson.

Hönös skytteligaledare Carl Wiklander i genom med Sandarnas Marc Juvél (5) i sällskap. forts

Wiklander avslutar mot Sandarnas målvakt Erik Johansson. forts

Johansson räddar med en fotparad och bollen går ca en halv meter utanför.

Hönöhörna från höger som hamnar hos Daniel Dino (15) som passar inåt i målområdet. forts

Bollen på väg mot en skymd Erik Sennerstam. forts

Erik Sennerstam kvitterar till 1-1 efter 14 minuter.

Återigen tar sig Sandarna fram på vänsterkanten. Här är det Victor Sjöström som spelar in bollen i straffområdet. forts

Sjöströms inlägg når Andrea Marco Caddeo (17) som nickar i mål.

1-2 i den 27:e minuten efter flera passningar som föregick målet.

Förspelet till detta mål missar jag och Kristoffer Malm kan göra 1-3 i öppet mål  sedan Hönös målvakt Johan Andersson rusat ut och blivit ställd. 38:e minuten

Bra spelare på mittfältet i Sandarna. Hannes Palmberg Ingelstam.

Här är det Sandarnas Viktor Jebsen som dribblat sig igenom och kommer fri med Johan Andersson. Hönös veteran Mikael Bäcklund jagar. forts

Helt plötsligt rasar Jebsen i backen och vill ha straff men domaren friade. Möjligt att Bäcklund var på Jebsen lite men Jebsen förstärkte situationen och ingen åtgärd av domaren.

2.a halvlek:

Lång hög passning når Andrea Marco Caddeo som driver mot mål. forts

forts.

Cadeo avslutar distinkt i det långa hörnet. 1-4 efter 47 minuter.

Hörna för Sandarna från höger slagen av Johan Rhodin. forts

Hörnan skruvar sig in mot mål och bollen får också hjälp av vinden. forts

Inte säker på om Johan Andersson (mv) var på bollen men jag har för mig att det var så. 1-5 i den 73:e minuten.

Marcus Wiseman (11) var en av de piggare i Hönö i andra halvlek. Här med bollen. Anders "Fralle" Fransson (12).

Här blir Hönös Emil Tobiasson Harris neddragen med straff som följd. forts

Tobiasson lägger straffen forts

Reducerat till 2-5 i den 80:e minuten

Lång boll som friställer Martin Bergvall. forts

Bergvall avslutar med ett fint vänsterskott förbi Johan Andersson. forts

2-6 i den 85:e minuten genom matchens bästa spelare i mitt tycke Martin Bergvall.

Carl Wiklander i bra läge får ingen bra träff så Erik Johansson kan rädda.

Bergvall med bollen. forts

Bergvall har passat bollen här till en löpande Filip Andersson. forts

Johan Andersson räddar Filip Andersson avslut och bollen far upp i luften. forts

Filip Andersson kommer först på bollen kan forcera in 2-7 i den 90:e minuten.

Ingen tvekan om att Sandarna var det klart bättre laget i denna så kallade seriefinal. Känslan är ju att Sandarna är för bra för div 6 och det skull förvåna mycket om man inte tar hem serien.

Donsö mötte Sandarna i en träningsmatch i våras och fick stryk med 3-2. Det var verkligen ett smickrande resultat för Donsö i den matchen. Hönö spelade mycket långbollar i 1.a halvlek.

Det funkade dåligt i medvinden. Hönös spel blev bättre i andra halvlek men i dag  mötte man ett för bra Sandarna.