Bilder från matchen mellan Hällesåker IF och Donsö IS  4-3 (2-1)   Hällesåker IP  2017-06-16

Denna bild är inte från avsparken utan efter att Hällesåker gjort 1-0 genom Johan Gunnarsson i den 6:e minuten. Regnade från och till under hela matchen. Vid måltillfället hade jag

kameran under regnjackan.

Några minuter senare är Johan Gunnarsson igenom och avslutar mot Erik "Lehmann" Hornby. forts

Gunnarssons avslutning går någon halvmeter utanför stolpen. Nära 2-0 där.

Donsös William Holmberg med bollen. Erik Kristensson i sällskap med William. forts

William spelar till Erik. forts.

Erik placerar bollen utom räckhåll för Hällesåkers målvakt Niklas Johansson. forts

1-1 i den 36.e minuten genom Erik Kristensson som nu gjort mål i 4 matcher i rad.

Donsös Mathias Kärnbratt (20) med bollen inne i Hällesåkers straffområde. forts

Mathias avslutar med ett vänsterskott som tar i ribbans överkant och går ut. Nära ledning där för Donsö.

En av Hällesåkers mittfältare har avslutat från ca 20 meter. Bollen har här tagit i ribban och studsar ut och "Lehmann" kan ta hand om bollen.

En bakåtpassning till "Lehmann" som tar sats men halkar i vätan. forts.

Lehmann halkade och Marcus Lönn kan göra 2-1 i den 42:e minuten.

2:a halvlek

Johan Gunnarsson (11) avslutar men "Lehmann" gör en fin räddning alldeles i början av andra halvlek.

Hällesåker Marcus Lönn (14) gör här 3-2 i den 70:e minuten. Dessförinnan hade Donsös Johan Johnsson (6) gjort 2-2 i den 54:e minuten genom ett fint lobbskott. Kameran var då under

jackan. Snyggt mål av Johan som var Donsös bäste spelare i matchen

forts från föregående bild

Här är Donsö framme genom John Backman (8) men Niklas Johansson kan lägga beslag på bollen.

4-2 till Hällesåker genom Peter Bengtsson i den 77:e minuten framspelad av Johan Gunnarsson.

Johan Johnsson med bollen. forts

Johan spelar tvärs inåt till William Holmberg som avslutar. William längst ut till vänster forts

Hällesåkers målvakt gör en fin räddning ut till hörna.

Fick in lite fukt i kameran. Johan Johnsson med bollen på vänsterkanten. Johan spelar här in i straffområdet. forts

Passningen når broder Emil (12) som spelar till William Holmberg som står fri. forts

forts.

William Holmberg avslutar och gör 4-3 i den 87:e minuten. William Holmbergs första mål i Donsö IS A-lag. Välförtjänt efter allt slit i matcherna. Donsö jagar nu kvittering men förgäves.

Matchen är över. Donsö ägde bollen för det mesta under matchen men Hällesåker var farliga i sin omställningar. Resultatet kunde blivit vilket som helst. Donsö får nu ta nya tag mot