Bilder från matchen mellan Härryda IF och Donsö IS  1-0 (1-0)             Härryda IP  2017-04-21

Henrik Fransson, Härryda, Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion gör klart för avspark.

Donsö har avsparken genom Albert Hansson

Härrydas Marcus Austad får på ett bra skott från distans. forts

Austads skott räddas med fingertopparna av Donsös målvakt Erik Hornby.

Härrydas forward Bako Löfgren (12) med bollen i Donsös straffområde. forts

Löfgren har passat tvärs i Donsös straffområde. forts

Passningen når Martin Bäck som avslutar. forts

1-0 till Härryda i den 19.e minuten. Härryda var det klart bättre laget första 25-30 minuterna innan Donsö började att äta in sig i matchen.

2:a halvlek

Donsös Anders Jansson (7) med bollen i början av andra halvlek. forts

Anders får på ett bra skott. forts

Härrydas duktige målvakt Eric Uhrlander får tänja sig rejält och räddar ut till hörna.

Donsös Albert Hansson (10) har avslutat. forts

Alberts skott tar här högt i stolpen. Nära kvittering där.

Albert Hansson med bollen till vänster i Härrydas straffområde. forts

Albert avslutar med ett bra skott som Uhlander räddar

Albert Hansson i bra läge utanför straffområdet. Det var nu konstant press mot Härrydas mål. Endast några ströanfall från Härrydas sida. forts

Härrydas försvarare hinner upp Albert och kan bryta.

Donsös Simon Gustafsson har blivit fälld och domaren blåser straff. William Holmberg lägger straffen. forts

Härrydas målvakt Uhrlander går åt rätt håll och räddar straffen. forts

Matchen är över. Härryda var det var det bättre laget i första halvlek. Donsö gör en klart bättre andra halvlek och var värda minst 1 poäng.