Bilder från matchen Hovås Billdal IF och Donsö IS  1-2 (1-2)   Hovås Billdal Arena  2019-04-05

Robin Börjesson, Hovås Billdal och John Backman, Donsö plus domartrion med Armin Huskij som huvuddomare gör klart för spel 2019 års seriepremiär.

Olle Backman tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Tidigt i matchen. Albert Hansson har tagit sig fram på högerkanten och avslutar i burgaveln.

Albert Hansson (10) har passat in från vänster till Donsös John Backman. forts

John Backman avslutar med ett vänsterskott längs marken. forts

Hovås målvakt Albin Hansson kan inte greppa bollen utan måste lämna retur. forts

Olle Backman håller sig framme. forts

Olle Backman lägger in bollen. Hovås Billdals spelare vill ha det till offside men målet är godkänt och Donsö leder med 1-0 i den 3:e minuten.

Tror att Albert Hansson (10) vann en duell med Hovås Billdals Anton Sjölin (5) och avancerar mot mål. forts

Albert Hansson avslutar. forts

0-2 i den 11:e minuten genom Albert Hansson.

Tror det är Hovås Billdals Per Erik Bondesson som avslutar här. forts

Bondessons avslut går ca en halvmeter utanför Mathias Kärnbratts vänstra stolpe.

Albert Hansson har tagit sig fram på högerkanten och spelar tvärs in men Donsös Erik Kristensson når inte fram.

Albert Hansson avslutar men Hovås Billdals duktige mittback Daniel Danestedt kan bryta. Danestedt var väl Hovås Billdals bäste spelare i matchen.

Bollen på väg ut mot vänster där Hovås Billdals Eric Bergh (33) befinner sig. forts

Bergh tar emot bollen och driver den några meter och sedan avslutar med ett vänsterskott. forts

Bollen på väg mot mål. forts

Bollen i mål och vi har 1-2 i den 36:e minuten. Efter att Donsö var klart bäst första 20 minuterna har Hovås Billdals nu ätit sig in i matchen.

Strax efter målet. Ett nytt skott från distans som Mathias Kärnbratt får sträcka sig rejält efter och kan rädda ut till hörna.

Här är återigen Eric Bergh framme igen och avslutar. Tror att Mathias Kärnbratt är på bollen här som fortsätter ner mot kortlinjen. forts

Bergh hinner upp bollen strax innan kortlinjen och lyfter in den mot mål men Donsöförsvaret kan få undan bollen. Nära kvittering där.

Donsöanfall. Olle Backman driver bollen på högerkanten. forts

Olle Backman passar in till Albert Hansson som försöker nå bollen. forts

Albert missar bollen precis och bollen passera någon decimeter utanför stolpen. Nära där.

Donsös bäste spelare för dagen i mitt tycke. Elias Ahlström med bollen här. Till höger om Elias har vi unge Erik Schagerlind som mer och mer växer in i rollen som höger mittfältare.

Hovås Billdals Per Erik Bondesson igenom här och Mathias Kärnbratt kommer ut och gör en bra räddning.

Donsös Erik Kristensson kommer igenom här och avslutar men Albin Hansson kan rädda ut till hörna.

Hovås Billdal rutinerade spelare Henrik Blixt kom in i andra halvlek och avslutar och Kärnbratt kan rädda.

Hovås Billdals Daniel Danestedt kvitterar här men målet döms bort för offside.

Som synes dålig kvalitet på bilderna när mörkret faller. Här är det Olle Backman som har Donsö bästa chans i andra halvlek men Albin Hansson kan rädda.

Matchen är över. Donsö dominerar första 20 minuterna av matchen. Sedan var det en jämn match. Spelmässigt var det för Donsös del sådär. Spelet offensivt präglades av många

tappade bollar och passningsspelet behöver bli bättre i avgörande lägen.