Bilder från matchen mellan Hovås Billdal IF och Donsö IS  2-2 (1-1)  Hovåsvallen, 2020-09-27

Carl Österström, Hovås Billdal och Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion med Labinot Aziraj gör klart för spel i den viktiga matchen för bottenstriden i Div 5 B

Hovås Billdal har avsparken i 1:a halvlek.

Tidigt i matchen. Donsös Albert Hansson har tagit sig igenom och kommer fri med Hovås Billdals målvakt Tristan Wahlgren. forts

Albert avslutar förbi Wahlgren och bollen tar strax i stolpen. forts

Bollen i stolpen. Nära ledning där för Donsö.

En lång boll från Albin Backman når Albert Hansson som återigen kommer fri med Wahlgren. forts

Blir en närkampssituation men Albert får foten på bollen. forts

Bollen på väg in i mål. forts

1-0 i den 16:e minuten genom Albert Hansson. 11:e seriemålet för året.

Hovås Billdal frispark från mittplan som dimper ner i Donsös straffområde. forts

Bollen hamnar hos Eric Bergh som avslutar med ett bra vänsterskott. forts

1-1 i den 22.a minuten genom Eric Bergh.

Eric Bergh var ett ständigt för Donsös försvar i så gått som hela matchen. Snabb!

2:a halvlek:

I början på andra halvlek. Eric Bergh igenom och avlossar skott. Donsös målvakt Tom Nilsson långt ute. forts

Skottet går strax utanför högra stolpen och tar i gaveln. Eric Bergh hade några bra lägen till under andra halvlek utan att hitta målet.

Hovås Billdals Anders Maurtitzon i bra läge. forts

Tom Nilsson kommer ut från mål och gör en fin räddning.

Donsös Olle Backman kommer igenom. forts

Olle avslutar. forts

Olle avslutning tar i ribbans överkant och går ut bakom mål. Hann inte att vrida kameran här tyvärr.

Här har Olof Lagerqvist nickat mot mål och Wahlgren halvräddar. forts

Bollen går ut mot Donsös unge vänstermittfältare Sven Genemo (77). forts

Sven avslutar en gång. forts

Wahlgren räddar och bollen kommer ut till Sven igen. forts

Med sträckt vinst och perfekt balans avslutar Sven med ett fint vänsterskott. forts

forts

2-1 i den 61.e minuten genom Sven Genemo. 1:a seriemålet i Donsö IS A-lag.

Naturligtvis skall målet firas lite extra for en "rookie".

Sven Genemo med bollen här igen. forts

Sven blir nertacklad precis på straffområdeslinjen och domaren blåser för frispark. forts

Albert Hansson lägger frisparken. forts

Wahlgen räddar men kan inte hålla bollen. forts

Bollen går mot stolpen. forts

Donsös Melker Samuelsson och Hovås Billdals Filip Wallin försöker bli först på bollen. forts

Bollen går ut till hörna.

Hovås Billdals Anders Mauritzon spelar ut bollen på vänstersida. forts

Har tyvärr inte namnet på spelaren som avslutar mot mål här. forts

Avslutningen går mot mål och Tom Nilsson gör en jätteräddning och bollen tar i ribbans överkant. forts

Och går ut bakom mål.

En rörig situation som utmynnar i en frispark för Donsö.

Var dåligt med här och plötsligt står det 2-2. Målskytt nr 10 Gustav Fredriksson.  Misstänkt offside.

Matchen är över. Den kunde slutat hur som helst. Tycker absolut att Tom Nilsson var Donsös klart bästa spelare i matchen. Donsö är med dagens resultat klara för spel i 5.an nästa