Bilder från matchen mellan Hovås Billdal IF och IF Väster 1-1 (0-0) 2012-05-03 på Hovåsvallen

På väg in till matchen från Donsö till Hovåsvallen. Bättre väder kan man inte önska.

Båda lagkaptenerna och domartrion gör klart för avspark. Magnus Eklund i Hovås Billdal och Niklas Pettersson, Väster. Huvuddomare Dennis Opong, Västra Frölunda

Daniel Danestedt (2) Hovås i luftduell med Västers Joakim Rundström (9).

Emil Ahlström (3) i Väster driver fram bollen från sin vänsterbacksposition.

Här har Blerim Peci (10) avlossat ett skott som Hovås målvakt räddar.

Dejan Sabadijija (9) Hovås i nickduell med Västers lagkapten Niklas Pettersson (21)

Västers Joakim Rundström närmast bollen. Det var mycket Väster första kvarten av matchen.

Här är Hovås Billdal framme i Väster straffområde i slutet av 1:a halvlek.

Här är vi inne i början av andra halvlek. Väster framme och oroar.

Här har Blerim Peci (ej synlig på bilden) avlossat ett skott som går utanför Hovås Billdals vänstra målstolpe. Bollen syns i bildens vänsterkant.

Här är Hovås Billdal farligt framme i Västers straffområde.

Daniel Danestedt (2) i luftduell med Joakim Rundström, Väster.

Västers Jesper Jonsson (27) med bollen Tror det är Hovås Billdal (5) Oliver Rydberg som utmanar.

Här är det riktigt nära att Hovås Billdal kan ta ledningen i matchen. Dejan Sabadijija når inte riktigt helt fram med sin nick som går utanför.

Här ett noll för Väster på gång. Robin Griffiths (11) får iväg ett vänsterskott utan räckhåll för Hovås Billdals målvakt Martin Billestedt. 82:a minuten

1-1. Hovås Billdal kvitterar på straff genom Dejan Sabadijija i den 86:e minuten.

Matchen är över. Spelare och domare tackar varandra för matchen.

Så var det dags att styra hemåt igen. Ca 10 minuter från brygga till brygga. Inte så illa i den härliga kvällen.