Bilder från matchen mellan IF Mölndal och Styrsö BK  3-1 (1-1)   Åbyvallen 1 Konstgräs  2016-04-22

Båda lagkaptenerna, Ajdin Smajlovic, Mölndal och Arvid Johannessen, Styrsö plus domartrion gör klart for avspark.

Styrsö har avsparken genom Alexander Johansson (9) och Blerim Peci.

Mölndals mittback Kacholo Banda med bollen. Mycket delaktig i Mölndals uppspel som började med mycket passningar i backlinjen.

Styrsö nye spelare för året från Slottsskogen / Godhem, Fredrik Pettersson med bollen.

Mölndals mittfältare Fredrik Andersson med bollen. forts

Anderssons genomskärare når Arianit Ibishi (7). Styrsös målvakt David Asmar kommer ut från målet. forts

Ibishi avslutar och Asmar gör en fin räddning ut till hörna

Här blir Mölndals Arianit Ibishi (7) fälld av Tobias Ekman (17) strax utanför straffområdet med frispark som följd. forts

Frisparken slås av Ajdin Smajlovic. (Ej synlig på bilden). Inte säker om frisparken gick genom muren eller på sidan om. forts

Frisparken går här i mål. 1-0 i den 25:e minuten

Styrsö har fått frispark på högerkanten. Fredrik Pettersson lägger den. forts

Efter att bollen åkt fram och tillbaka i Mölndals straffområde hamnar bollen hos Blerim Peci som kan kvittera i den 37:e minuten

2:a halvlek

Efter att det varit mycket bollinnehav för Mölndal i första halvlek kom nu Styrsö ut som ett helt annat lag i andra halvlek. Blerim Peci med bollen. forts

Pecis passning når Styrsös nye spelare för året Alexander Johansson. forts

Johansson avslutar och Mölndals målvakt Alexander Hellman räddar ut till hörna.

Hörna från höger som efter nick är på väg in mot mål. forts

Mölndals högerback Andreas Åkerberg nickar undan på mållinjen. forts

Bollen hamnar sen hos Arvid Johannessen (4) som för ett ögonblick har öppet mål. forts

Hellman och Åkerberg kan med gemensamma krafter blockera Arvids skott. Sedan kan Mölndals försvar få undan bollen

Här är det Styrsös Fredrik Pettersson som kommer igenom på vänster kanten och avslutar förbi Alexander Hellman. forts

Petterssons skott på väg mot mål. forts

Bollen tar i burgaveln. Nära igen för Styrsö.

Mölndals Ricki Amidani med bollen. forts

Amidani passar fram till Alieu Bajaha. forts

Bajaha avslutar förbi David Asmar i Styrsös mål. forts

Bollen i burgaveln. 2-1 i den 78:e minuten. forts

Styrsölaget vill ha det till offside. Men linjemannen och domaren tycks vara överens. Absolut gränsfall. Har själv svårt att bedöma från min position.

En lång boll från vänsterbacken Calle Annerberg på väg framåt. Bajaha löper. forts

Asmar rusar från målet men Bajaha når bollen först och bollen är på väg mot målet. forts

Bollen går in alldeles vid stolpen. 3-1 i den 86:e minuten.

Sammantaget en bra fotbollmatch med stor dominans av Mölndal i första halvlek utan att skapa alltför många chanser. Styrsö kommer bra i andra halvlek och har som synes flera

chanser att ta ledningen vid ställningen 1-1 och då kunde slutresultatet blivit helt annorlunda. Måste ändå imponeras av Mölndals stundtals fina rörlighet och passningsspel.