Bilder från matchen mellan Kungsladugårds BK och Donsö IS  0-2 (0-0)     Apelsinplan 2017-09-30

Martin Vallin, Kungsladugård och Olof Lagerqvist, Donsö plus domartrion med Sam Toosi som huvuddomare.

Olle Backman tar avsparken för Donsö i 1:a halvlek.

Matchens gigant som så många gånger förr, Patrik Höglund (10) med bollen. Inte ett felsteg eller felbeslut under hela matchen. Imponerande. Gött att du kunde vara med när så många

saknades i dagens lag.

Anders Jansson med bollen.

John Backman med bollen. Mycket involverad i spelet på sin vänsterbacksplats.

Efter hörna. Bollen studsar i Donsös straffområde men försvaret kan få undan bollen

Donsös målvakt Erik "Lehmann" Hornby plockar ner en hörna. Säker i höjdspelet som vanligt. Donsö har hållit nollan i 12 seriematcher denna säsongen varav 9 st på raken. Nytt rekord

för Donsö. Erik Hornby har 9 nollor och Christian Svanström har 3 nollor av Donsös målvakter.

Ludvig Corneliusson med bollen vikarierade som högerback i 1:a halvlek idag och gjorde det bra.

Patrik Höglund har slagit frispark från vänster. Olle Backman kommer högst på bollen och nickar mot mål. forts

Olles nick går någon meter utanför.

Kim Gustafsson Åvall (10) har ett farligt avslut som går strax utanför högt.

Anders Jansson i kamp med Kim Gustafsson Åvall (10).

Publiken njöt i det vackra höstvädret.

2:a halvlek

Donsös Elias Ahlström i höjdduell i Lagårns straffområde.

Donsös unge mittfältare Liam Ajdini kom in i andra halvlek och gjorde det bra.

Donsö unge högerback Erik Schagerlind, född 2002 kom in andra halvlek och spelade bra. Här i kamp med Lagårns Jens Hulterström.

Kim Gustafsson Åvall (10) avslutar någon meter utanför.

Donsös vänsterback John Backman högt uppe i Lagårns straffområde och passar här in till yngre broder Olle Backman. forts

Olle fortsätter mot mål. forts

Olle avslutar här med ett fint vänsterskott förbi Lagårns målvakt Daniel Kjellberg. forts

0-1 i den 62.a minuten genom Olle Backman.

Målskytten kramas om.

Nickskarv av Lagårns spelare längst ut till vänster. forts

Nickskarven kan rensas undan av Simon Gustafsson.

Donsös lagkapten Olof Lagerqvist med bollen. Mycket stark i det defensiva spelet i dag. Också bra uppspel.

Lagårns spelare ute i höger bildkant avslutar och "Lehmann" får göra en bra räddning.

Här på bilden jagar Erik Kristensson bollen (syns lite till höger). Lagårns mittback Robin Ahlström jagar Erik närmast. forts

Erik möter Lagårns målvakt (ej synlig på bilden). forts

Erik tar sig runt och förbi målvakten Daniel Kjellberg. forts

Erik avslutar med ett flackt vänsterskott mot mål. forts

0-2 i den 82:e minuten genom Erik Kristensson. Stark löpning från mittplan med bollen.

Donsös unga forwardspar jublar ihop.

Lagårns Martin Vallin med bollen i slutet av matchen. forts

Vallin spelar in till skymd forward som når riktigt med nicken som går utanför.

Matchen är över. Donsö vinner efter gediget spel utan att direkt glänsa. Donsö var ändå det spelförande laget. När det gäller målchanser så hade nog "Lagårn" ungefär lika många.

Donsö saknade ju hela trion Johnsson som var på barndop, Anton Jansson förkyld, Robert Reutherborg skadad och Albert Hansson till sjöss. Bra inställning från start i Donsölaget,

"Lagårn" skall ha beröm för att man bjöd till kamp under hela matchen. Det var absolut ingen promenadseger för Donsö. Striden går nu vidare och det är absolut inget klart än vad det

gäller första platsen men  Donsö är nu klara för minst 2.a plats.

Stående fr. vä: Ralf Andersson (ledare), Mikael Schagerlind (tränare), Erik Hornby, Albin Backman, John Backman, Ludvig Corneliusson, Erik Kristensson, Olle Backman, Olof Lagerqvist,