Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Kungsladugårds BK  1-1 (0-0)  Apelsinplan, 2015-10-11

Martin Vallin, Kungsladugård och Tobias Ekman, Styrsö plus domartrion gör klart för avspark.

Styrsö har avsparken genom Kalle Corneliusson och Tobias Ekman (17). Victor Johansson nr 7 i Styrsö.

Styrsös Victor Johansson med bollen, Lagårns Robin Ahlström jagar.

Här nickar Styrsös Arvid Johannessen undan efter hörna.

Här måste Styrsös Fernando Fuentes (11) avbryta matchen redan efter ca 4 minuters spel. Antagligen höll inte baksidan av låret han skadade för ca 1 månad sen i matchen mot

Hällesåker som spelades på Donsö.

Här kommer Kalle Corneliusson (9) fri till vänster i straffområdet. Efterföljande skottet gick ca 1 meter över ribban

Styrsöbon Jimmy Kjellberg som spelat i Donsö flera säsonger spelar numera i "Lagårn". Spelade piggt och inspirerat i dagens match.

Här kommer Styrsös Mathias Janicijevic fri med Lagårns målvakt Michael Kassim som kan rädda med en fin fotparad.

Victor Johansson i bra läge men efterföljande skottet går någon meter utanför målvaktens vänstra stolpe.

Jimmy Kjellberg med bollen, Victor Johansson (7)

Duktig lagkapten i Lagårn, Martin Vallin.

2:a halvlek

Efter ca 50 minuters spel spelar Styrsös mittback Robert Ekström en lång passning till Sarkash Manuchehry som möter direkt på volley och som det ser ut försöker nå sina mespelare

inne i Lagårns straffområde. forts

Det som såg ut som en passning går direkt i mål. Målvakten sträcker ut men når inte. forts

0-1 i den 50:e minuten av Sarkash Manuchehry. Måljubel hos Styrsöspelarna.

Victor Johansson med bollen på högerkanten. forts

Victor har spelat in bollen från höger in mot Kalle Corneliusson som här blir tacklad av målvakten Michael Kassim. forts

forts.

Domaren dömer straffspark och varning på målvakten och någon mer spelare i Lagårn för protest. Kalle C försökte resa på sig med föll tillbaka ner på gräsmattan och

fick ersättas av Daniel Wessberg i ca 10 minuter innan Kalle återkom i matchen. 60:e minuten. forts

Arvid Johannessen lägger straffen. forts

Arvids räddas av målvakten. Ingen perfekt lagd straff av Arvid. forts

Straffen räddas ut i straffområdet där Lagårns spelare kan få undan bollen.

Blerim Peci med bollen spelar ut till höger till Victor Johansson. forts

forts.

Victor Johansson avslutar med vänstern. forts

Målvakten Kassim får fingertopparna på bollen som tar i stolpens utsida och går ut till hörna.

Kalle Corneliusson (9) avslutar här någon halvmeter utanför stolpen.

Här drar Jimmy Kjellberg på en lång frispark mot Styrsös mål. forts

forts.

Styrsös målvakt Samuel Odengard sträcker upp händerna mot bollen. Några av Lagårns spelare ligger nära Odengard

Odengard försöker greppa bollen men tappar in den i målet. forts

1-1 efter 82 minuter. Målskytt Jimmy Kjellberg.

Tror det är Kalle Corneliusson (9) som avslutar för Styrsö här. forts

Bollen går här förbi målvakten. forts

Bollen på väg mot mållinjen. forts

Lagårns Martin Vallin (16) inser faran och slänger sig efter bollen. forts.

Vallin når här bollen. Bollen ej synlig på bilden, skymd bakom nr 11 Adam Ekblad.

Man ser här bollen till vänster om domaren som här också har ögonkontakt med linjemannen. Domaren dömer inte mål. Styrsöspelarna protesterar och vill ha att bollen var

över linjen.

Matchen är över. Styrsö var det spelförande laget. Men Kungsladugård gjorde en stark insats och gav Styrsö en tuff match under 90 minuter plus tillägg.

Sedan följde det några minuters nervös väntan på de andra matchernas resultat innan Styrsölaget kunde fira att man återigen spelar i Div 4. Det var 42 år sen senast. Närmare

bestämt 1973.

Stående från vänster. xx, Paul Clippert, Fernando Fuentes, Daniel Wessberg, Kristoffer Landahl, Arvid Johannessen, Robert Ekström, Vincent Andersson, Johan Eek tror jag, Daniel

Hultenmo, Balder Fors.

Knästående från vänster. Kalle Corneliusson, Samuel Odengard, Mathias Janicijevic, Victor Johansson, Emil Ekman, Jens Adolfsson, Tobias Ekman.

Saknas på bilden gör Sarkash Manuchehry och Blerim Peci som också deltog i matchen.