Bilder från matchen mellan Kållereds SK och Öckerö IF  Kållereds IP, 2016-06-11

Daniel Gunnarsson, Kållered och Christian Karlsson, Öckerö plus domartrion gör klart för avspark

Fernando Martins och Mathias Sennerstam (8) har avsparken för Öckerö i 1.a halvlek.

Direkt efter avsparken erövrar Kållered bollen på mitten av planen. Mittfältaren Mikael Oscander med bollen. forts

Oscander passar fram till helt frie Christoffer Magnusson (23). forts

Oscander (ej synlig på bilden här) driver in bollen i straffområdet och passar tvärs inåt. forts

Passningen når Niklas de Broen. forts

de Broen kan lägga in bollen i det öppna målet. Andreas Eklund (11) i Öckerö. På kamerans klocka hade det gått 23 sekunder från avsparken tills bollen är inne i mål.

En aning dråplig bild. 5 öckeröspelare runt Kållereds mittfältare Tomas Larsson (8). Mycket bra spelare i Kållered. särskilt i 1:a halvlek.

Niklas de Broen i löpduell med Öckerös mittback Sebastian Koller. forts

de Broen får tag på bollen och får ett litet försprång på Koller. forts

Öckerös unge målvakt Kristoffer Gregenäs kommer ut och försöker rädda. forts

Niklas de Broen avslutar. Fredrik Hansson (14). forts

2-0 i den 20:e minuten

Christoffer Magnusson passar till Alexander Levinsson (5). Fredrik Hansson är Öckeröspekaren.

Levinsson passar till Tomas Larsson som kommer runt Gregenäs och ner till kortlinjen. forts

Larssons passning på väg till de Broen (11). forts

Niklas de Broen kan lägga in bollen igen. Ett fantastiskt spel föregick målet. Härlig löpvillighet hosi Kållereds spelare. 3-0 i den 24:e minuten. Ett äkta hattrick fullbordat av Niklas de Broen.

Niklas de Broen igen med bollen. Sebastian Koller närmast. Kållereds Christer Hallberg tillsammans med Öckerös Daniel "DD" Larsson till vänster i bild har påbörjat sin löpning. forts

de Broen vänder runt och passar framåt till Christer Hallberg. forts

Hallberg kommer fri med Kristoffer Gregenäs som rusar ut från målet. forts

Hallberg kommer till bollen före Kristoffer Gregenäs och avslutar med en hög lyra mot mål. forts

Bollen studsar ner nära mållinjen. forts

Bollen studsar upp i nättaket. 4-0 i den 34:e minuten.

Alexander Simonsson har passat till Erik Gustafsson som avslutar. forts.

Reducerat till 4-1 i den 43:e minuten genom Erik Gustafsson.

2:a halvlek

Kållereds duktige vänster mittfältare Edvig Salihi (9) med bollen. Han jagas av Samuel Larsson som kom in efter halvtidspausen liksom äldre broder Daniel. forts

Salihi passar in i straffområdet där Niklas de Broen (11) befinner sig. forts

Niklas de Broen möter bollen direkt och 5-1 är ett faktum. 49:e minuten.

Daniel Larsson har spelat in bollen i straffområdet där Mathias Sennerstam (8) befinner sig. forts

Sennerstam drar till direkt på volley. Kållereds målvakt Filemon Andersson. forts

Sennerstams skott tar strax här i stolpen. forts

Bollen går vidare ut över kortlinjen.

Daniel Larsson kom som sagts in efter pausen. Kändes då som Öckerös mittfältspel blev bättre.

Fernando Martins med bollen. Bra som targetspelare och driver bollen med bra kontroll.

Samuel Larsson avlossar här skott mot mål. forts

Filemon Andersson räddar Samuel Larssons skott men måste lämna retur. forts

Daniel "DD" Larsson plockar upp returen. forts

"DD" avslutar men Andersson räddar ut till hörna.

Här blir Öckerös Andreas Eklund avblåst för hands i straffområdet med straff som följd.

6-2 i den 83:e minuten.

Matchen är över. Kållered är absolut ett lag för den absoluta toppen i Div 4 B. Kanske seriens bästa lag för tillfället. Öckerö skall ha en eloge för att man försökte krympa siffrorna men

det var svårt i dag (i går) mot ett bra och motiverat motståndarlag.