Bilder från matchen mellan Kärra KIF och Donsö IS  3-1 (1-1)   Klarebergsvallen  2018-05-10

Marcus Andersson, Kärra KIF och Olof Lagerqvist, Donsö IS plus domartrion med Mergim Rexhepi som huvuddomare gör klart för spel.

Marcus Andersson har avsparken för Kärra i den första halvleken.

Efter en situation i Donsös straffområde hamnar bollen hos Jesper Konkell (27). forts

Konkell har avslutat med ett bra skott som tar i ribbans överkant och går ut.

Albert Hansson (10) har avslutat och bollen gick i stolpen här har jag för mig och studsar ut mot Olle Backman (9). forts

Bollen tar i bröstet här på Olle Backman (9). forts

Bollen går precis över ribban.

Donsös Olle Backman avslutar här med ett vänsterskott. forts

Skottet når Kärras målvakt Oscar Jareflo. forts

Jareflo kan inte hålla bollen och Albert Hansson (10) rusar fram. forts

Albert Hansson får tag på bollen och avslutar strax här. forts

Albert Hansson avslutar med ett skott upp i nättaket. 1-0 för Donsö i den 31:a minuten. Alberts elfte mål för säsongen i serien.

Kärra har hörna från vänster. forts

Hörnan går förbi målet. forts

Bollen tas ner av Kärras Niclas Andersson. forts

Niclas Andersson avslutar högt in i mål. Niclas Andersson är spelaren i Kärra KIF med Donsöanknytning. Niclas morfar heter Ola Johansson och var en bärande spelare i Donsö IS under

1960 och 70-talet.

Kärrahörna från vänster. forts

Hörnan dimper ner till Niclas Andersson (9) som avslutar direkt. forts

Donsöförsvaret blockerar skottet. Det är ju hög spark här på en av Kärras spelare och borde blivit avblåst här men spelet går vidare. forts

Johan Strömberg (21) har avslutat här och bollen är på väg in i mål. forts

2-1 i den 60:e minuten. Donsöspelarna protesterade för den höga sparken men fick inget gehör hos domarna.

Donsös Olle Backman i fint avslutningsläge. forts

Olle fick ingen ordning på avslutet.

Kärras Marcus Olofsson (8) spelar in bollen tvärs inåt här. forts

Olofsson passning nåt Kristoffer Glasö som avslutar förbi Donsös målvakt Mathias Kärnbratt.

Matchen är över. En match som präglades av det varma vädret, vinden i planens längdriktning och planens beskaffenhet som inte alls var bra. Rejält ojämn. Tycker väl att matchen var

relativt jämn spelmässigt med ett litet övertag för Kärra KIF. Albert Hansson blev utnämnd till Donsös bäste spelare och fick en blomsterkvast i pris. Syns mitt i bilden.