Bilder från matchen mellan Landvetter IS och Donsö IS  2-1 (1-1) 2012-05-16

Domartrion och båda lagkaptenerna, Magnus Fhager, Donsö och Patric Jacobsen, Landvetter gör klart för avspark.

Magnus Fhager och Jonathan Karlsson-Fhager (18) gör avspark för Donsö.

Mathias Davidsson och Jonathan Fhager-Karlsson framme i Landvetters straffområde i början av matchen. Magnus Fhager till vänster.

Tilltrasslad situation vid Donsös mål när 1-0 målet uppkommer. Målskytt Markus Eriksson (13) i den 7:e minuten. Daniel Nedrén (14). Anton Jansson (20). Mikael Schagerlind på mållinjen.

Donsös målvakt Tom Nilsson boxar ut bollen efter hörna.

Magnus Fhager och Alexander Capov stångas med Landvetterförsvaret.

Mathias Davidsson går upp i en nickduell med Landvetterspelare. Forts på nästa bild.

Mathias vinner nickduellen och bollen hamnar hos Jonathan Fhager-Karlsson som skjuter bollen i mål. 1-1 i 25:e minuten

Tobias Johnsson med bollen på högerkanten.

Jonathan Fhager-Karlsson med bollen jagas Alexander Hellstrand-Skog (11).

Daniel Nedrén (14) i kamp med Donsös Claes Klippert. Alexander Capov (21)

Här det Daniel Nedrén igen i kamp med Donsöförsvaret.

Återigen Nedrén. Denna gång i närkamp med Donsös Mikael Schagerlind.

Mathias Davidsson i luftduell med en Landvetterspelare.

Här är det Landvetters nr 5 Johan Lind som tar ner bollen på bröstet. Lind har spelat 335 matcher för BK Häcken och gjort 7 mål under säsongerna 1995-2010. 7 av säsongerna i Allsvenskan

och resten i Superettan och Div 1. Mycket rutin där. Född 1974.

Mikael Schagerlind i luftduell.

Jonathan Fhager-Karlsson med bollen jagas av Johan Lind.

Här räddar Donsös målvakt liggandes i luften.

2-1 till Landvetter i den 76:e minuten. Målskytten Johan Lind (skymd) gratuleras. Fick tyvärr inte med målet.

Matchen är över. Resultatet rättvist. Landvetter var det bättre laget räknat över 90 minuter.