Bild från matchen mellan Landvetters IS och Donsö IS 5-3 (3-3)  Landvetters IP, 2015-06-11

Anders Jansson, Donsö och Sadik Belouati, Landvetter plus domartrion gör klart för avspark

Bröderna Marcus (18) och Emil Johnsson (12) har avsparken för Donsö i första halvlek. Emil gjorde comeback efter sin svåra skada tidigare i våras. Härligt att se.

Andreas Fhager slår en härlig långboll med adress till Oliver Dino. Andreas tillförde en dimension på Donsö mittfält med flera bollar bakom Landvetters backlinje i början

av matchen. forts

Oliver Dino har tagit emot Andreas långpassning. Patrik Jacobsen (2) i Landvetter. forts

Oliver dribblar förbi Jacobsen och avancerar in i straffområdet. Marcus Johnson (18) på väg framåt. forts

forts.

Oliver Dino kan spela in till Marcus Johnsson som helt fri kan göra 1-0 för Donsö i den 13:e minuten. Härligt anfall. Som synes det går att straffa Landvetter.

Här har Landvetters Fredrik Forsman (21) avslutat förbi Tom Nilsson i donsömålet. Bollen tar här i hjulet innanför stolpen. forts

Bollen är här på väg ut från målet. Frågan är om hela bollen var över linjen. Men domaren dömer mål. Lite tveksamt. 1-1 i den 18:e minuten

Här är Landvetters snabbe forward Joakim Olofsson (10) fri med Tom Nilsson som räddar men samtidigt faller Olofsson med straff som följd.

Fredrik Forsman slår in straffen. 2-1 till Landvetter i den 20:e minuten

Joakim Olofsson igenom igen och gör 3-1 i den 22:a minuten. Landvetter gör 3 mål på 4 minuter.

Olofsson fri igen men den här gången räddar Tom Nilsson. Tom svarar för årets bästa målvaktsinsats i Donsö trots 5 mål insläppta.

Här blir Donsös Marcus Johnsson (18) nermejad i en nickduell av Patrik Jacobsen. Straff! forts

Jesper Lindgren lägger straffen. forts

Målvakten går rätt men bollen går in nära stolpen. 3-2 i den 32:a minuten genom Jesper Lindgren.

Här är det återigen en straffsituation där Oliver Dino blir fälld av Patrik Jacobsen men då väljer domaren att fria.

Emil Johnsson i bra läge. forts

Emil kommer ner till kortlinjen och spelar inåt där Sadik Belouati tvingas nicka till hörna. Bra intention. forts

Jimmy Kjellberg slår den efterföljande hörnan. forts.

Andreas Fhager (10) går upp först och högst. Inte säker på om Andreas når bollen. Oavsett vilket så skapar han oreda i Landvetters försvar. forts

Som synes bollen mellan Donsö Jesper Lindgren och Sadik Belouati. forts

Bollen på väg in i mål. Ser ut som Jesper Lindgren nickskarvar in bollen.

Bollen inne i målet. Skyms på bilden av Joakim Olofsson (10). 3-3 i den 40:e minuten. Målskytt Jesper Lindgren.

Pausvila. Andreas Fhager tänjer

2:a halvlek

Här har Daniel Backman nickat undan bollen. Daniel Backman gjorde senast ett inhopp i en seriematch 2010. Har inte spelat seriefotboll i Donsö IS reguljärt sedan 1998. Går in och spelar

vänster back fullt godkänt. Härligt att du kan ställa upp Daniel när det tryter med folk.

Oliver Dino fälls igen. Landvetter hade svårt med Oliver och laget drog på sig flera frisparkar.

Högst igen! Andreas Fhager. Andreas spelade 80 minuter i går så gott som helt oklanderligt. Betänk att det var första matchen för året. Hans rutin och skicklighet är ovärderlig för

Donsö IS. Som läget är nu behövs Andreas och Patrik Höglund i varje match. forts

Andreas nickskarv hamnar hos Jimmy Kjellberg (77) vars skott blockeras av Landvetters försvar.

Landvetters Hami Golestan (7) med bollen.

Yasin Belouati fri med Tom Nilsson. Belouati avslutar. Tom Nilsson räddar ut till hörna. Bra Tom!

Donsös högerback Nils Backman spelar upp. Nils gör en bra match mot svårt motstånd.

Donsö bäste för dagen, Jesper Lindgren nickar undan. Jesper och Patrik Höglund gör ett bra jobb som mittbackspar mot ett ordinarie Landvetter.

Fredrik Forsman inne i straffområdet med bollen under kontroll. forts.

Forsman passar in till Yasin Belouati (9) som avslutar i mål. 4-3 i den 82.a minuten

Hela donsölaget inklusive målvakten Tom Nilsson var upp på en hörna i slutminuten. Landvetter vann bollen och spelade upp till Joakim Olofsson som bara hade att lägga in bollen i mål.

Donsö gör en hedervärd insats. Matchen hade nerv i 90 minuter plus tillägg. Absolut är Landvetters seriens bästa lag. Endast Velebit kan möjligtvis mäta sig med Landvetter. Nästa

vecka en särskilt viktig match mot GFF. Nya friska tag då.