Bilder från matchen  Futsal Club Linné - Donsö IS  0-3 (0-2)   Ruddalens Konstgräs  2017-09-09

Paul Andersson Chandan, Linné och Olof Lagerqvist plus domartrion med Mergim Rexhepi som huvuddomare gör klart för match.

Albert Hansson (10) tar avsparken för Donsö i första halvlek.

3:e minuten. Albert Hansson kommer fri med Linnés målvakt som räddar. Har tyvärr inte namnet på målvakten.

Albert Hansson igenom igen men Linnés försvar kunde reda upp situationen.

6:e min. Donsö har fått frispark efter ett tillbakaspel till målvakten. Albert Hansson slår frisparken aningen lågt så att målvakten kan rädda.

Albert Hansson avslutar med ett fint skott där målvakten får göra en bra räddning.

24:e min. Albert Hansson igen igenom och avslutar. forts

Albert avslutar förbi målvakten och bollen är på väg mot mål. forts

Bollen går förbi målvaktens vänstra stolpe och chansen rinner ut i sanden. (konstgräset).

26:e min. Emil Johnsson med bollen på vänsterkanten och slår in ett bra inlägg. forts

Emils inlägg på väg in. forts

Bollen går över samtliga spelare och hamnar hos Simon Gustafsson (3) som avslutar med ett bra markskott. forts

0-1 i den 26:e minuten genom Simon Gustafsson, Simons elfte seriemål för säsongen.

Elias Ahlström med bollen. Fick ta större ansvar idag  när Anders Jansson saknades (3 varningar) och gjorde det bra.

Albert Hansson på gång igen. Han har med sig kedjekompisen Olle Backman till höger. forts

Albert spelar in till en helt fristående Olle Backman. forts

Olle avslutar med ett vänsterskott. forts

0-2 i den 43:e minuten genom Olle Backman fint framspelad av Albert Hansson.

Publikbild

Engagemanget var det inget fel på.

Pressläktaren var välbesatt.

2 Donsö IS legender. Presentation överflödig. Men den som inte känner till dessa stöttepelare i Donsö IS är det Andreas Fhager och Marcus Backman.

Anton Höglund. Återigen en prickfri insatsi  Donsös mittförsvar. Bra samspel ihop med Olof Lagerqvist i mittförsvaret.

50:e minuten. Olle Backman avslutar här mot Linnés mål.

Olle gör inget misstag och placerar in bollen. forts

0-3 i den 50:e minuten genom Olle Backman. Olle har nu gjort 8 mål på sina 5 seriematcher (mål i samtliga matcher) sen återkomsten.

Olle Backman har här spelat fram till Albert Hansson som stormar mot mål med nr 70 i ryggen. Har inte namnet. För övrigt Linnés bäste spelare i matchen. forts

Albert fri med målvakten. forts

Albert avslutar strax förbi krysset. Det var en match då det inte lyckades i målskyttet för Albert. Men oj vad mycket han skapar med sin snabbhet.

Det är så igen. Albert igenom. Backarna i Linné fick verkligen springa mot eget mål i dag.  forts

Albert avslutar igen och målvakten räddar ut till hörna.

Linnés bäste spelare var mittbacken med nr 70 på ryggen.

Här får Donsös vikarierande målvakt Christian Svanström göra en jätteräddning på ett bra skott utifrån. Christian har nu stått i 4 seriematcher i år och hållit nollan i 3 av dem.

Donsö vinner klart och rättvist. Bör ha gjort 2-3 mål ytterligare på alla målchanserna. Linné hade stundtals ett bra passningsspel ute på planen utan att skapa några större chanser.

Donsö tar nu 6:e trepoängarn i rad och med 24-0 i målskillnad. Imponerande. Toppstriden går nu vidare och det blir en mycket intressant match på onsdag på Påvelunds Plan när Donsö

möter en av toppkonkurrenterna, Fiskebäck.