Bilder från matchen mellan Mölnlycke IS och Donsö IS 1-2 (1-0). Mölnlycke IP  2015-02-14.

Alldeles i början av matchen. Emil Fhager pressar en av Mölnlyckes forwards. Olof Lagerqvist närmast till höger

Här blir det 1-0 till Mölnlycke efter ca 15 minuters spel.

Emil Fhager i duell med en Mölnlyckeforward. Anders Jansson till höger.

Donsös mittback Jesper Lindgren i duell med Mölnlyckes Niclas Williamsson. En av otaliga nickdueller där Williamsson var inblandad.

Donsös målvakt Christian Svanström räddar bollen framför Mölnlycke IS specielle målskytt Carl Antti. Stabil insats av Christian i målet under hela matchen.

Anders Jansson med bollen. Både han och Johan Johnsson spelade väldigt piggt och inspirerat på mittfältet under hela matchen. Lovande.

Flera tuffa dueller speciellt i första halvlek mellan Olof Lagerqvist och Niclas Williamsson.

Sudo Sulejmanovic med bollen.

Johan Johnsson med bollen.

Här är det Donsös Robert Reutherborg som nickar efter hörna från höger. Donsö unge forward (16 år) Albert Hansson barhuvad med handskar.

2:a halvlek

Donsös debuterande spelare för dagen Oliver Dino före detta Hälsö BK och Öckerö IF. Han och Emil Johnsson kom in efter halvtidspausen.

Här är det Oliver Dino i bra läge men det efterföljande skottet tog på en Mölnlyckespelare och gick ut till hörna.

Johan Johnsson i luftduell med Niclas Williamsson (77).

John Backman i ryggen på Niclas Williamsson. På mittlinjen Ludvig Corneliusson som kom in i 2:a halvlek.

Här är det Donsös unge spelare Ludvig Corneliusson som är uppe och nickar. Pappa från Öckerö, Mamma från Donsö.

Donsös Anders Jansson med bollen under kontroll. Tillhör numera en av  veteranerna i Donsös lag. Pigg och alert i dag.

I denna situationen blir Emil Johnsson knuffad med straff som följd.

Blev en stunds palaver. Mölnlyckespelarna protesterade mot domslutet. Aningen tveksam dömd straff kanske.

Sudo Sulejmanovic lägger straffen i mål till höger om målvakten. 1-1 i den 65:e minuten.

Till vänster Oliver Dino. I mitten Sudo Sulejmanovic.

Christian Svanström i Donsömålet. Som sagt, stabil och säker insats av Christian.

Oliver Dino (9) avslutar någon meter över.

Jesper Lindgren.

Här har Donsö fått frispark i alldeles slutet av matchen. Emil Fhager (6) och Jesper Lindgren (5). forts.

Det verkar som det skall bli Emil som skall ta den. forts

Emil Fhager frispark som går i mål i målvaktens vänstra gavel. Bollen syns till vänster om nr 66. Det var det sista som hände i matchen. Sedan blåste domaren av matchen efter avspelet.

Donsöspelarna gratulerar Emil Fhager till första målet i A-laget.

Spelarna hälsar på varandra efter matchen. Sammantaget en bra och tempostark match där Mölnlycke var bäst i första och Donsö i 2.a halvlek.