Bilder från matchen mellan Mölnlycke IS och Donsö IS  2-4 (0-3)  Mölnlycke IP.  2015-04-23

Anders Jansson, Donsö, Tobias Gustavsson, Mölnlycke och domartrion gör klart för avspark.

Donsö har avsparken genom Sudo Sulejmanovic (10) och Marcus Johnsson.

Anders Jansson med bollen alldeles i början av matchen. Alexander Capov (6) i Donsö.

Donsö framme farligt genom Jonas Andersson (13), Johan Johnsson och Marcus Johnsson. Anders Jansson (7)

Donsös 1-0 på väg in i mål. Sudo Sulejmanovics skott tar på en Mölnlyckespelare och seglar in i mål över Mölnlyckes målvakt. Johan Johnsson (11) och Marcus Johnsson (18) framme

och hugger på eventuell retur. 0-1 i den 3:e minuten.

Sudo kramas om av övriga Donsöspelare.

Mölnlyckes Carl Antti med bollen. Pressas av Donsös Mathias Davidsson.

Donsöpublik.

Anton Jansson med bollen. Marcus Johnsson (18) gör sig spelbar.

Sudo Sulejmanovic i närkamp med Mölnlyckeförsvaret. forts.

Sudo kommer loss från Mölnlyckespelarna och kan utöka till 2-0 för Donsö. 0-2 i den 16:e minuten genom Sudo Sulejmanovic.

Mölnlyckes Carl Antti i närkamp med Donsös mittbackar Mathias Davidsson (5) och Jesper Lindgren.

Mittfältets giganter i Donsö. Anders Jansson med bollen, Anton Jansson och Johan Johnsson. Stundtals i andra halvlek hade man uppvisning i fotbollens ädla konst.

Anders Jansson nickar undan.

Marcus Johnsson har här just gjort 3-0 för Donsö. Var dåligt med med kameran här.

Ställningen efter 30 minuter och i halvtid.

2:a halvlek.

Här gör Donsös Mathias Kärnbratt en fin räddning på ett skott från Mölnlyckespelaren närmast Olof Lagerqvist (17). Som synes på bilden när det börjar skymma börjar bilderna bli oskarpa.

Här har Mölnlycke reducerat till 1-3 genom Carl Antti i den 56:e minuten.

Jimmy Kjellberg kom in i mitten av andra halvlek och gjorde det bra. Såg pigg ut liksom Albert Hansson som kom in senare.

Donsös mittback Mathias Davidsson (5) uppe och nickar strax över.

Donsö har just gjort 1-4 genom Jonas Andersson. Jesper Lindgren tog en snabb frispark från vänster som Sudo nickar ner till Jonas Andersson som förpassar bollen in i

mål. Alla mål är viktiga men detta speciellt eftersom Mölnlycke just före målet skapade många chanser.

Ställningen efter 81 minuter. Carl Antti gjorde 2-4 efter ett långskott som gick i ribban och ut och som Antti kunde nicka in.

Matchen är över. Donsö gör en bortamatch av högsta klass mot ett Mölnlycke som aldrig gav upp. . Det var en tuff och intensiv match från början till slut. Överbetyg till samtliga