Bilder från matchen mellan Mölnlycke IS / Sjövalla BK - Donsö IS  3-1 (2-1)  Djupedalsplan   2018-05-24

Niclas Williamsson, Mölnlycke och Erik Hornby, Donsö plus domartrion gör klart för match.

Marcus Johnsson tar avsparken för Donsö i 1.a halvlek.

Elias Ahlström passar här bollen till Olle Backman (9). forts

Olle i sin tur får iväg en perfekt passning fram emot straffområdet. forts

Passningen når en löpande Albert Hansson. Mölnlyckes målvakt kommer ut. forts

Albert lobbar förbi målvakten. forts

0-1 i den 26:e minuten genom Albert Hansson. Donsö var under de första 25 minuterna det spelförande laget.

Mölnlyckes Mathias Williamsson har fått en lång passning att löpa på. Donsös John Backman uppvaktar. forts

Williamsson tar sig loss från John Backman och Emil Johnsson (12) möter upp. forts

Mathias Williamsson har avslutat och bollen och går in. Det målet får nog Erik "Lehmann" Hornby ta på sig. Erik var för övrigt  bra som vanligt annars i matchen. 1-1 efter 35 minuter

I slutminuterna av 1.a halvlek får Mölnlycke frispark precis utanför straffområdet. Tror det var Jonathan Mattias Vinberg som slog den. forts

Frisparken är lågt slagen och tar här strax i "Lehmanns" vänstra stolpe. forts

Bollen går ut igen ungefär på samma bollbana som den kom in. forts

Niclas Williamsson kommer rusande i vänster bildkant och blir först på bollen. forts

Bollen upp i nättaket och Mölnlycke leder med 2-1. Målskytt Niclas Williamsson i den 44:e minuten

2.a halvlek:

Donsöhörna slagen från höger av Olle Backman. John Backman högst av donsöspelarna här. forts

Bollen dimper ner bland spelarna. forts

Ser ut som om bollen går mot stolpen här. forts

Mölnlyckes målvakt kan lägga beslag på bollen. Det var väl Donsös bästa chans i andra halvlek.

Donsös Elias Ahlström (77) och Mölnlyckes Robin Hododi i närkamp i Donsös straffområde. forts

Hododi faller bakåt och domaren blåser straff. Såg lite tveksamt ut. forts

Mölnlyckes Jonathan Mattias Vinberg slår straffen i mål. 3-1 i den 85:e minuten. Donsö var som sagt det bättre laget i matchens första 25 minuter. Efter Mölnlyckes kvittering så

var väl Mölnlycke det bättre laget och vinner rättvist. Donsö bäste spelare jämte "Lehmann" var i mitt tycke John Backman som efter 4 matchers bortavara gör en fin insats.