Bilder från matchen mellan Mölnlycke IS Sjövalla FK och Öckerö IF  1-5 (0-1)  Djupedalsplan, Mölnlycke  2018-05-09

Niclas Williamsson, Mölnlycke och Christian Karlsson, Öckerö plus domartrion med Shemur Arizi som huvuddomare gör klart för spel i den underbara försommarkvällen

Daniel "DD" Larsson tar avsparken för Öckerö.

En bit in i matchen. Farligt för Mölnlycke men Öckerös försvar reder upp situationen.

Ingen bra bild men här har Öckerös Erik Gustafsson nickat och Mölnlyckes målvakt Patrik Johansson tror jag han heter får göra en bra räddning.

Öckerös lagkapten Christian "Krille" Karlsson  med bollen. Härlig passningsspelare.

Öckeröhörna slagen från höger av "Krille" Karlsson. Målvakten sträcker sig tippar bollen bakåt. forts

Tror att bollen hamnade hos Anton Dahlgren, längst ut till vänster som slår in den igen mot mål. forts

Bollen hamnade hos Daniel "DD" Larsson (19) som avslutar här. forts

1-0 för Öckerö i den 36:e minuten genom Daniel "DD" Larsson.

Öckerös Erik Gustafsson med bollen och avlossar skott mot mål här. forts

Skottet går strax utanför.

Öckerös debutant för året i A-laget Ture Widestrand driver in bollen i Mölnlyckes straffområde,

Widestrand kommer loss. forts

Widestrand slår in bollen tvärs där Daniel "DD" Larsson inte räcker helt fram. Nära utökad ledning där.

Nickduell som jag tror  Mölnlyckes Mathias Williamsson vinner. forts

Nicken går en halvmeter utanför.

Mölnlycke kom ut i andra halvlek med ny frenesi och satsade på deras varumärke med hörnor och långa inkast. Här är det Niclas Williamsson (77) framme och nickar mot mål. forts

Öckerös målvakt  Kristoffer Gregenäs får göra en fin räddning ut till hörna. forts

På den efterföljande hörnan vinner Mölnlycke luftduellen. forts

Efter lite kalabalik kan Gregenäs lägga beslag på bollen.

Långkastande mittbacken i Mölnlycke Philip Hegmo kastar inkast. forts

Inkastet når först Mölnlyckes Niclas Williamsson som nickskarvar. forts

Petter Allansson (22) är nästa spelare som kommer högst i duellen. forts

Allanssons nick går mot mål. forts

Gregenäs sträcker sig efter bollen men når inte. forts

Kvitterat till 1-1 i den 58:e minuten genom Petter Allansson. Mölnlycke är väldigt starka i de här momenten.

Öckerös Alexander Simonsson möter bollen här och spelar in tvärs i målområdet. forts

Simonssons passning når Viktor Niklasson som har hela målet öppet att avsluta i. forts

På nåt vis så blir Niklassons avslutning helt missriktad och Mölnlyckes målvakt kan lägga beslag på bollen.

Här fälls Viktor Niklasson och domaren blåser helt rättmätigt straff.  forts

Viktor Niklasson lägger straffen för Öckerö. forts

Straffen är bra lagd och går in vid stolpen. 1-2 i den 68:e minuten.

Victor Nystedt med en bra chans för Öckerö men Patrik Johansson gör en fin räddning

Alexander Simonsson på vänsterkanten och tar sig förbi backen och slår in bollen. forts

Trodde först att Viktor Niklasson nickade bollen här men det ser ut som bollen tar högt i bröstet. forts

Bollen i mål. 1-3 genom Viktor Niklasson i den 76:e minuten.

Här är situationen när Öckerö får sin andra straff. Daniel "DD" Larsson (19) blir på nåt viss upphakad av Mölnlyckes Philip Hegmo och domaren blåser för straff. forts

Viktor Niklasson igen. forts

Målvakten chansar åt vänster men Niklasson håller sig till samma hörn. 1-4 i den 82:a minuten. Fullbordat äkta hattrick av Viktor Niklasson.

Daniel "DD" Larsson (19) har avslutat med ett bra skott och målvakten måste lämna retur. forts

Bollen hamnar hos Erik Gustafsson (16) som avslutar här. forts

1-5 i den  87:e minuten genom Erik Gustafsson.

Matchen är över. Öckerö vinner klart och rättvist. Ok. det stod och vägde i matchen en bit in i andra halvlek men det var inget snack om vilket lag som var bäst. Stundtals riktigt bra