Bilder från matchen IF Mölndal - Donsö IS  1-5 (0-2)  Åbyvallen, 2018-04-13

Eftersom matchen sändes i GP-TV blev båda tränarna intervjuade före matchen. Här är det Donsös tränare Mikael Schagerlind som blir intervjuad av GP.s kommentator. Har tyvärr

inte namnet på IF Mölndals tränare.

Matchen är igång efter Mölndals avspel. IF Mölndal och Donsö IS har aldrig träffat på varandra i någon match förut i varken seriesammanhang eller träningsmatcher.

Mölndals balansspelare Zepania Phiri hade mycket boll i början av matchen där Mölndal under matchens första 15 minuter hade mycket boll och skapade en del chanser.

Donsö Albert Hansson med bollen i Mölndals straffområde och passar till Olle Backman. forts

Olle tar emot och fortsätter framåt. Mölndals målvakt Edvin Sand långt ute. forts

Sand slänger sig och försöker nå bollen men fäller också Olle Backman. forts

Domaren Robin Drakenhammar blåser straff. forts

Albert Hansson lägger straffen. Sand går åt rätt håll men når inte. forts

1-0 för Donsö i den 16:e minuten.

Efter att Donsö gjorde 1-0 kom man betydligt med mer i matchen. Här är Donsö unge högerback Viktor Gustafsson med bollen på högerkanten. forts

Viktor spelar in till en helt fri Olle Backman som skjuter utanför. Nära 2-0 där.

Albert Hansson (10) spelar fram till en löpande Olle Backman (9). forts

Olle löper sig helt loss. forts

Olle avslutar. forts

Olles avslut går återigen utanför. Donsö skapar nu mycket chanser.

Donsös Elias Ahlström med bollen och passar strax fram här till en löpande Olle Backman (9)

Olle jagar bollen. Sand kommer ut i straffområdet. forts

Olle vinner bollen och får en spark på foten av Sand och domaren dömer återigen straff. forts

Albert Hansson lägger straff igen. forts

Albert byter hörn och slår in 2-0 obevekligt. 28:e minuten.

Ackim Mumba slår frispark för Mölndal i slutet av 1:a halvlek. forts

Frisparken räddas av Erik "Lehmann" Hornby ut till hörna.

Donsös Albin Backman med ett längt uppspel. Albin tillsammans med och Olof Lagerqvist gjorde en solid match som mittbackspar.

2:a halvlek

Donsös unge högerback gjorde nog sin bästa match i A-laget i går kväll.

Mölndal Abrahim Jabateh (10) avslutar här. forts

"Lehmann" försöker nå bollen som tar i ribban. forts

Skottet tar i överkant på ribban och går ut till hörna.

Här är det Olle Backman framme igen oroar. Olles bakåtklack räddas precis på mållinjen.

En lång passning från John Backman tror jag det var som når Albert Hansson som efter en löpduell strax vänder upp här. forts

Albert passar perfekt till Marcus Johnsson (22) som kom in efter paus. forts

Marcus avslutar direkt. Mölndals målvakt Edvin Sand slänger sig men når inte. forts

Skottet går in i burgaveln. Oj Oj! Fotbollsgodis.

Olle Backman kommer igenom här i misstänkt offsideläge men flaggan hölls nere. forts

Sand har kommit långt ut och Olle Backman får bollen förbi målvakten. forts

0-4 i den 69:e minuten.

Donsös Viktor Gustafsson gör en akrobatisk räddning här på mållinjen.

Donsö Simon Gustafsson har fått en fin passning av Elias Ahlström och avancerar mot mål. forts

Simon i sin tur passar in till Albert Hansson som fullbordar sitt hattrick. 0-5 i den 81:a minuten.

Här nickar Donsö lagkapten Olof Lagerqvist undan.

Mölndal har fått straff som Mölndals lagkapten Filip Nilsson slår in till 1-5 i den 86:e minuten.

Matchen är över. Donsö vinner absolut rättvist. Mölndal är ett lag som spelar stundtals fin passningsfotboll men brast i avslutningarna där Donsö var betydligt skickligare. Till hör

saken hör också att Donsö försvarsspel var bra under hela matchen och med Erik "Lehmann" Hornby som säker sista utpost.

Donsös unga forwardsduo (19 och 20 år) Albert Hansson, 3 mål och Olle Backman, 1 mål skall intervjuvas efter matchen av GP.s kommentator.