Bilder från matchen mellan Näsets SK - Donsö IS 2-2 (1-1)       2011-09-17

Anders Jansson Donsö, Fredrik Walldal, Näset och domartrion gör klart för spel.

Ryggtavlan på Div 4 B.s bäste målskytt, Kristoffer Frantzich. 2 mål idag att lägga till de 18 mål han före dagens match slagit in med sitt fina vänsterskott.

1-0 är ett faktum. Kristoffer Frantzich har fått utrymme för sin vänster. 7:e minuten.

Kristoffer Frantzich och övriga Näsetspelare jublar över ledningsmålet.

Donsös Petter Käll tar en svängom med Kristoffer Frantzich. Petter gjorde en mycket bra match idag trots att målen kom från Näsets vänstersida.

Donsös Näsebergsuppvuxne Anders Jansson i dribblingstagen med Näsetspelare. Bra match idag av Anders, hälsar grannen.

Näset hade många skott från distans i 1.a halvlek. Här ser det bestämt farligt ut för Donsö. Men "Lehmann" tycks reda ut situationen med en typ av indiandans.

Här är det Johan Johnssons fina skott som tar i överliggaren. 16.e minuten.

Näsets långe mittback är uppe och nickar i eget straffområde.

Donsös Anton Jansson bryter. Petter Käll alldeles bakom.

Var är bollen broder?. Donsös Johan Johnsson i kamp med Fredrik Walldal (10)

Med fokus på bollen.

Situation vid Donsös mål efter hörna.

Återigen bollen inne i Donsös straffområde.

Donsös specielle målskytt har slagit till igen. Simon Gustafsson lossade kanonen från straffområdeslinjen. Skottet tar i insidan av målvaktens högra stolpe och studsar in i den vänstra

gaveln. Tyvärr fick jag ingen bra bild på det fina målskottet. Attans!! 43:e minuten

Dags för andra halvlek. Donsös lag kraftsamlar inför avslutningen. Idag ett lag med härligt kämpahumör.

Donsö gör avspark i andra halvlek. Tom Nilsson (4) närmast, som gjorde det bra idag när han kom in  istället för den skadade Marcus Johnsson.

2-1 till Näset. 46.e minuten. Målskytt Kristoffer Frantzich syns i bildens mitt.

Anders Jansson i luftduell med Fredrik Walldal.

Donsö uppe i ett av sina många anfall i 2.a halvlek.

Kristoffer Frantzich (16) har lossat vänsterfoten igen. Erik räddar skottet som tar i ribban och går till hörna.

Här är situationen när domaren blåser straff för Donsö. Se greppet om Niklas Norrhems handled.

Domaren visar det gula kortet för Näsets mittback Raymond Oppong.

Donsös straffskytt Niklas Norrhem lägger bollen på straffpunkten.

Niklas skjuter straffen men målvakten räddar.

Niklas Norrhem slänger sig besviket i gräset medan Näsets spelare jublar.

Donsös Niklas Norrhem (21) och Mathias Davidsson (5) i nickduell med Näsets långe mittback Conny Thorn (19). Forts på nästa bild.

Bollen dimper ner och Mathias Davidsson slår in bollen i mål. 86.e minuten.

Donsöglädje över kvitteringen.

Matchen är över. Donsöspelarna nöjda över den viktiga poängen. Näsets spelare deppar en aning.