Bilder från matchen mellan Näsets SK och Donsö IS 1-4 (1-2) 2012-05-08

Domartrion och båda lagkaptenerna gör klart för avspark. Magnus Fhager, Donsö och Gustav Reiman, Näset.

Näset har avspark. Magnus Fhager, DIS närmast.

Donsös Jonathan Fhager-Karlsson på högerkanten. Nr 13 i Näset Patrick Abrahamsson. William Fhager (8) i Donsö.

Här är det William Fhager som är uppe och nickar. Till höger ser vi firma Jansson & Jansson. Anders och Anton. Hoppas jag tar inte tar till överord när jag säger att dom  dominerade inre

mittfältet fullständigt i kväll. Härligt att se killarna från "Näseberga".

Emil Johnsson som idag spelade vänsterback på ett utmärkt sätt. Emil kan spela på alla platser på vänstersidan från back till anfall. Till höger Kristoffer Frantzich.

Här är Donsös egen bagare. Andreas Fhager. Senast ende målskytt mot Mölnlycke som inhoppande forward. I kväll dominant i Donsös backlinje. 38 år ung. Nr 5 i Donsös Claes Klippert

lika bra i kväll som i de andra matcherna jag sett honom. (17) i Näset Sargon Josef.

Här blir Donsös Robert Reutherborg varnad för att han drog en Näsetspelare i armen. Det blir straff för Näset. Forts. på nästa bild.

Kristoffer Frantzich (16) dundrar straffen upp i nättaket utan chans för Donsös målvakt Mathias Kärnbratt som chansade åt höger. 1-0 i den 6:e minuten.

Här kvitterar Donsö till 1-1  i den 15.e minuten genom Jonathan Fhager-Karlsson.

Här vänder Jonathan upp igen mot mittlinjen efter kvitteringsmålet. Jonathan firade stora triumfer i kväll med  sin snabbhet och fina bollbehandling.

Andreas Fhager med bollen. Det var lite Kejsar Franz Beckenbauer över hans spel i kväll. Spelade med ett härligt självförtroende. För den som inte kanske känner till  så mycket om

Franz Beckenbauer så var han dominerande i världsfotbollen på sjuttiotalet från sin liberoposition i Västtyska Landslaget och Bayern München. Vann VM-Guld 1974 som spelare och

VM-Guld 1990 som förbundskapten. Vann också 3 gånger Europacupen för mästarlag med Bayern München.

Här Jonathan Fhager-Karlsson på väg igenom igen, men inget mål den här gången.

Här är det en situation vid Donsös mål. Men försvaret reder upp det hela.

Här är Jonathan på väg igenom igen efter en fin genomskärare från Anders Jansson.

Här signalerar Magnus Fhager för mål. Har för mig att bollen först gick i målvaktens högra stolpe för att sedan gå in vid vänster gavel. Bollen syns alldeles bakom målvakten i Näset,

Robert Ahlbergs vänstra målstolpe. 1-2. Målskytt Jonathan Fhager-Karlsson i den 43.e minuten.

Här är det Anton Jansson som kommer ur en närkamp med bollen. Nr 8 i Näset Fredrik Andreasson.

Här är det Emil Johnsson som är framme vid Näsetmålet. Emil fick bollen ca 10 meter in på Näsets planhalva. Löpte sig fri med bollen men missade avslutet.

Här blir Jonathan Fhager-Karlsson fälld med straff som följd.

Jonathan tar hand om bollen för att lägga straffen.

Jonathan placerar in straffen in vid Robert Ahlbergs vänstra målstolpe. 1-3 i den 58:e minuten. Jonathans 1:a hattrick i den blåvita tröjan.

4-1 för Donsö på gång. Anders Jansson kommer igenom och gör inget misstag. Matchminut 75.

Anders gratuleras till målet av Jonathan F och Marcus Johnsson (22).

Näsets Kristoffer Frantzich hade bra lägen att reducera men sköt vid några tillfällen strax över Donsös mål. Här är det också Robert Reutherborg som får ont i vänster baksida och

blir tvungen att gå av.

Matchen är över. Spelarna och domarna hälsar på varandra.

Här kommer en nöjd Oskar Wahl efter matchen. Donsö hade flera spelare borta av olika anledningar i kväll. Härligt att se Oskar komma in och göra ett fint inhopp sista 10 minuterna.