Bilder från matchen Näsets SK och Donsö IS  2-2 (1-2)    Åkeredsvallens Konstgräs   2016-04-29

Olof Lagerqvist, Donsö, Oskar Örth, Näset plus domartrion gör klart för avspark. Vädret inget vidare. Regn och frisk till hård vind tvärs på planen.

Näset har avspark genom Martin Andersson (6) och Henrik Nelander

Tidigt i matchen skott från distans av John Gunneling (15), Näset. Mathias Kärnbratt får göra en fin räddning ut till hörna.

Donsös Jesper Lindgren med bollen. forts

Jesper slår en fin passning på djupet. Marcus Johnsson rusar framåt med Näsetspelare i ryggen. forts

Marcus når bollen och avslutar. Näsets målvakt långt ute i straffområdet.forts

Marcus får bollen förbi målvakten. forts

0-1 i den 25:e minuten.

Direkt efter avsparken efter Donsös mål. Näsetsspelaren nära kortlinjen slår in bollen i Donsös straffområde. forts

Passningen passerar flera spelare och når Henrik Nelander (20) som kvitterar till 1-1. 25:e minuten. En gammal sanning. Ett lag är sällan så sårbart som man är efter ett ledningsmål.

Olof Lagerqvist (17) stark som vanligt i närkamperna.

En lång hög passning från Robert Reutherborg på väg mot Näsets straffområde. Jesper Lindgren (13) och Marcus Johnsson för Donsö. forts

Målvakten tvekar. Bollen studsar in i straffmrådet. forts

Marcus Johnsson (skymd bakom domaren) når bollen och kan göra 1-2 i den 41:a minuten. forts.

2 riktigt fina viljemål av "Mackan"

Kristoffer Frantzich (16) kom in till starten i andra halvlek. Alexander Capov närmaste donsöspelare.

Anton Jansson som spelade längst ut till höger i 1:a halvlek fick ta ett steg inåt på mittfätet när Anders Jansson fick utgå i halvtid. Känning av knäskadan??

Här är det lite kalabalik i Näsets straffområde efter hörna men försvaret redde upp det.

Kristoffer Frantzich med bollen. Capov närmast.

I och med att det började att skymma mer och regnet tilltog blir bilderna av sämre kvalité. Här är det Donsös Albert Hansson med bollen. forts

Albert vände bort sin försvarare och avslutar bra nära stolpen. Nära ökad ledning där.

Farligt läge igen för Frantzich. forts

Frantzich avslutar med vänstern och Mathias Kärnbratt räddar ut till hörna. Man får inte ge Frantzich utrymme för sitt vänsterskott då ringer det förr eller senare.

Albert Hansson med ett fint skott som målvakten räddar ut till hörna.

Oliver Dino i kanonläge men får inte till avslutningen som går mitt på målvakten.

89:e minuten. Kristoffer Frantzich slår fram bollen. forts

Frantzich passning når Patrick Abrahamsson (10). forts

Frantzich har avancerat framåt och får passningen från Abrahamsson. forts

Frantzich avslutar på första stolpen. forts

Skottet går in vid Kärnbratts högra stolpe och bort i vänster burgavel. 2-2 i den 89:e minuen. Efter någon övertidsminut blåser domaren för full tid. Donsö hade ju flera tillfällen att utöka

ledningen men trots allt var oavgjort kanske ett rättvist resultat. Nya tag för Donsös del mot Fässberg hemma på onsdag kväll.