Bilder från matchen mellan Näsets SK och Donsö IS  2-1 (2-1)     Åkeredsvallen   2019-04-22

John Backman, Donsö och Vaselios Liolios, Näset plus domartrion med Lourans Toma som huvuddomare gör klart för avspark i det vackra vårvädret.

Näset Victor Kalasho tar avsparken för Näset.

Donsös John Backman och Näsets Mattias Tuncay (99) i en luftduell tidigt i matchen.

Donsös Elias Ahlström i en tuff duell mot Näsets Victor Kalasho.

Näsets målvakt Louai Abdul Rahim har rensat undan bollen men inte bättre än att bollen hamnar hos Donsös Albert Hansson. Albert testar med skott mot mål här. forts

Bollen går i en hög lyra. (Bollen syns i överkant på bilden.) Rahim inser faran och tar sig mot målet. forts

Bollen dalar ner. forts

Bollen går i mål och Donsö leder med 1-0 efter ca 14 minuter. Vaket uppfattat av Albert.

Näsets Casper Jonasson här med bollen och spelar in tvärs i Donsös straffområde. Donsö fick undan bollen

Näsethörna från höger. Anton Örth (3) nickar mot mål men bollen går till en resultatlös hörna.

Näset Samuel Ivarsson med bollen här och spelar ut till höger där Simon Slomic befinner sig. forts

Slomic har avlossat skott mot mål. Bollen på väg. forts

Donsös målvakt Mathias Kärnbratt försöker nå bollen men når inte. forts

1-1 i den 35:e minuten genom Simon Slomic.

Näsethörna från vänster. Näset förde matchen sista halvtimmen av första halvlek. forts

Bollen når skallen på Näsets Vaselios Liolios som nickar mot mål. forts

Tror att Mathias Kärnbratt räddar bollen här med en hand. Bollen syns dåligt. (Varför mörkgrön boll på mörkgrön plan? forts

Min fråga nu igen. Varför bara 1 spelare vid stolpen vid hörna. Hellre en spelare där än 5 overksamma Donsöspelare! Näsets Anton Örth är först på bollen här. forts

Bollen i mål och det står 2-1 för hemmalaget. Målskytt Anton Örth. Donsös svaghet på hörnor i eget straffområde gör sig gällande igen.

Donsö gör en uppryckning i början av andra halvlek. Här är det Olle Backman (9) med bollen efter passning från Albert Hansson från högerkanten. forts

Olle avslutar och Rahim räddar. forts

Rahim räddar ut till hörna.

Näsets Casper Jonasson med bollen här. forts

Jonasson har passat bollen till en helt fri Victor Kalasho. forts

Kalasho avslutar men skottet går mitt på Mathias Kärnbratt som kan rädda.

Här faller Donsös Viktor Gustafsson efter en närkamp med en Näsetförsvarare. forts

Donsös Erik Kristensson (15) snappar upp bollen här. Bollen skymd här. forts

Erik Kristensson avslutar förbi Näsets målvakt. forts

Bollen i mål. Domaren dömer bort målet till allas förvåning. Varför??. Offside kan det inte varit. Näsets vänsterback befinner sig närmast kortlinjen. Underligt.

Näsets Simon Slomics (ej synlig på bilden). Slomics lobbskott studsar på överkant på ribban och går ut.