Bilder från matchen Öckerö IF - IFK Björkö  7-2 (6-1)  Prästängen, Öckerö   2016-05-05

Simon Olsson, Öckerö, Andreas Haglund, Björkö plus domartrion gör klart för avspark.

Öckerö har avsparken genom Daniel "DD" Larsson och Herman Malmcrona (15).

"DD" Larsson med bollen i sällskap med Fernando Martins (25). forts

Bollen hamnar hos Fernando Martins som kan göra 1-0 efter 7 minuter

Öckerös unge mittfältare Erik Gustafsson tar sig förbi Björkös Filip Thuresson (5)

Öckerös nye spelare för året från Hönö IS, Herman Malmcrona. Snabba fötter och fin speluppfattning.

Kommer in en boll i Björkös straffområde. Målvakten Jack Olsson går upp och försöker nå bollen. forts

Olsson missar bollen och den studsar upp på Filip Thuresson. forts

I momentet efter får Erik Gustafsson tag på  bollen och kan göra 2-0 efter 16 minuter.

Björkös Alexander Bonasoni slår frispark långt ut på högersidan. forts

Bollen på väg mot Daniel Larsson (12) i Öckerö. Bollen går över Larsson. forts

Bollen hamnar hos Christoffer Gissleholm (23). forts

Gissleholm reducerar till 2-1 i den 26:e minuten.

Här har det blivit frispark för Öckerö inne i straffområdet på grund av att målvakten Jack Olsson plockade upp en bakåtpassning med händerna. forts

Frisparken på väg slagen av Fernando Martins. Björkös mur står ju inte stilla så det öppnar sig för skottet. forts

3-1 i den 34.e minuten.

Herman Malmcrona slår in en boll i Björkös straffområde. Ser ut som Björköförsvaret kan avvärja situationen. forts

Blir något slags hopslag med målvakten och björköbackarna forts.

Och Daniel "DD" Larsson kan få tag på bollen och kan göra 4-1 i den 37:e minuten.

Fernando Martins fri med Jack Olsson som den här gången kan rädda friläget.

Öckeröhörna från vänster. forts

Olsson försöker nå bollen. forts

Vet inte om Jack Olsson hade bollen och tappade den. forts

Bollen hamnar hos "DD" Larsson. forts

5-1 i den 42:a minuten. Känslan var att det var alldeles för mycket misstag i Björkös försvar.

Vet inte om det var Erik Gustafsson (16) eller "DD" Larsson (19) som tar hand om bollen här och slår in den tvärs i straffområdet. forts

Bollen har hamnat hos Fernando Martins utanför bilden till vänster som har avslutat här. Bollen på väg in i mål . forts

6-1 i den 45:e minuten. Fernando Martins.

2.a halvlek

Öckerös Fredrik Hansson med bollen i Björkös straffområde. forts

Hansson spelar in till Fernando Martins (25) som gör sitt fjärde och Öckerös sjunde mål. forts

7-1 i den 58:e minuten.

I andra hälften av andra halvleken bytte Öckerö in sina avbytare. Här är det Samuel Larsson (21) med bollen.

Björkö har fått frispark. Slås av Alexander Bonasoni. Många spelare på liten yta. forts

Frisparken slås. Spelarna sätts i rörelse. Blev ingen farlig situation här.

Erik Gustafsson (16) med bollen. Har varit om jag förstått det rätt startspelare för Öckerö i de flesta matcherna denna säsongen.

Ännu en ny bekantskap för mig med bollen. Gustav Claeson (17).

Här är däremot en spelare som varit med ett tag. Tillhör nu de av de mest rutinerade i laget. Christian "Krille" Karlsson. Slår sällan en dålig passning.

Frispark för Björkö. Bonasoni igen. forts

Frisparken når Andreas Haglund (10) i Björkö.forts

Bollen hamnar hos Carl-Viktor Andreasson som avslutar. forts

forts

Bollen går förbi Kristoffer Gregenäs i Öckerömålet. 7-2 i den 87:e minuten.

7-2 talar sitt tydliga språk. Öckerö tog taktpinnen från början och behöll den hela matchen.