Bilder från matchen mellan Öckerö IF och Donsö Final 2010-07-03

Båda finallagen plus domartrion uppradade,

Donsöpubliken är på plats.

Donsölaget alldeles innan avspark.

Båda lagkaptenerna John Olausson Öckerö och Anders Jansson, Donsö plus domartrion.

Redan i matchinledningen osade det bränt i Öckerös straffområde.

Donsö har gjort 1-0 i matchens 13:e minut genom Magnus Fhager efter uppoffrande arbete av kedjekompisen Simon Gustafsson.

Öckerös Eric Hammar med meriter från superettan (Enköpings SK) med bollen verkade lite konfunderad i 1:a halvlek, spelade upp sig i början

av 2:a halvlek. Blir säkert mycket nyttig för Öckerö i framtiden. Donsös Emil Johnsson (12) gjorde återigen en mycket bra match, användbar längs

hela vänsterkanten.

Öckerös rutinerade mittfältare Andreas Stahre med bollen i Donsös straffområde.

Jimmy Kjellberg (6) med bollen i samspel med Simon Gustafsson på högerkanten i 1:a halvlek.

Donsös Simon Gustafsson återigen framme och oroar i Öckerös försvar. Oj, så mycket du sprang idag Simon!! Hela tiden med tuff bevakning från

Öckerös Alexander Ivarsson-

Donsös Emil Johnsson gratuleras efter sitt 2-0 mål i 21:a minuten.

Öckerös Daniel Larsson och Mathias Sennerstam är uppe och oroar i Donsös straffområde.

Donsöspelare återigen i Öckerös straffområde och oroar.

Öckerös Eric Hammar hade utsökt läge att reducera men nådde inte bollen.

Donsös Niklas Norrhem har erövrat bollen och kan starta en rusch från sin vänsterbacksposition.

Dags för 2:a halvlek.

John Olausson (10) fixerar bollen med blicken.

Öckerö etablerade tryck mot Donsös mål i början av 2:a halvlek.

Öckerös Christian Karlsson har kommit igenom på vänsterkanten rundar Donsös Erik Hornby och reducerar till 1-2 i matchens 65:e minut. Christians

fot försvinner ut i bildens vänsterkant.

Öckeröspelarna grattar Christian. Öckerö var nu på gång.

Öckerö gör 2-2 genom Filip Hammar i matchens 68:e minut. Öckerö har flera unga spelare som säkert kommer att höra av sig framtiden, som

Alexander Simonsson, Mathias Sennerstam och Filip Hammar.

Donsös skyttekung Magnus Fhager i bra läge men lobben gå över.

Donsö flyttade fram sina positioner igen efter Öckerös 2-2 mål.

Donsös altmeister Andreas Fhager med bollen i sin 41:a match i Skärgårdscupen. debuterade i cupen redan 1990  som 16-åring. Otroligt viktig med

sin rutin liksom Mathias Davidsson i backlinjen. Starkt och komma igen efter sin svåra skada i våras. Härlig inställning och föredöme för Donsös

yngre spelare. "Bagarn" gör aldrig en dålig match. Hoppas att du har många matcher kvar att spela.

Den ständigt löpande Simon Gustafsson.

Öckerös Alexander Simonsson hade gyllene läge i första förlängningskvarten  men hans nick gick utanför. Misströsta inte Alexander, din tid

kommer.

Donsös Johan Johnsson har gjort 3-2 för Donsö, fint framspelad av lillebrorsan Emil Johnsson (12). 101:e minuten.

4-2 bollen är på väg in i nätmaskorna. Ditförpassad av Simon Gustafsson i 108.e minuten.

Simon Gustafsson har påbörjat sin frivolt. Fick tyvärr inte med luftfärden.

Slutsignalen har ljudit. Donsö IS Cupmästare 2010.

Guldhattarna på.

Donsö lagkapten Anders Jansson får pris av SISK ordförande Niklas Larsson och SISK kassör Tommy Aronsson. Tommy är också vice ordförande

och fantastisk eldsjäl inom Öckerö IF.

Anders Jansson studerar segerpokalen. Morfarn hade varit stolt att se dig.

Bagarn tar emot sin tredje plakett som vinnare i Skärgårdscupen. 5 finaler totalt.

Magnus Fhager tar emot sin tredje plakett som vinnare i Skärgårdscupen. 4 finaler totalt.

Marcus Backman får välförtjänt sin första guldmedalj i cupen. Marcus har spelat 3 finaler förut, samtliga förluster.

Sist men inte minst. Tommy Wallhult sekreterare i SISK, ordförande i Öckerö IF och SISK Ordförande Niklas Larsson, Hönö IS. Alltid lika trevligt att

träffas. Viil passa på och hälsa alla fotbollsvänner i Norra och Södra Skärgården en trevlig sommar.