Bilder från matchen mellan Öckerö IF och Fässbergs IF  2-1 (2-0)   2015-04-11    Prästängen

Ställningen i halvlek när jag kom till Prästängen. Kom direkt från matchen mellan Kållered och Donsö. 1-0 Mathias Sennerstam 23', 2-0 Simon Olsson 42'

Öckerö har avspark i 2:a halvlek. Veteranen i Öckerö med hur mycket rutin som helst, John Olausson (9)

John Olausson på mittlinjen med bollen. Viktor Alexandersson (6) i Fässberg.

Stilstudie av Mathias Sennerstam.

Simon Olsson med bollen. Mittback för dagen.

Fässbergs Martin Ahlström (12) med bollen.

Öckerö farligt framme. Bollen går någon halvmeter utanför.

Öckerös nye spelare från Velebit, Modi Ibrahim.

Fredrik Hansson med bollen. Övriga öckeröspelare på bilden är Simon Olsson till vänster och Alexander Ivarsson.

Fässberg framme men Markus Alexandersson räddar.

En ny bekantskap för mig. Öckerös unge (född 1999 ?) John Andersson kom in i istället för Victor Nystedt som högerback.

Simon Olsson med bollen.

Här får Fredrik Hansson sitt andra gula kort och får lämna matchen.

Fässberg farligt framme genom Martin Ahlström. Öckerös John Andersson närmast Ahlström.

Mathias Sennerstam kommer ur närkampen med bollen under kontroll.

De sista 20-25 minuterna av matchen kom Fässberg i anfall efter anfall. Här är det nära reducering men Markus Alexandersson kan rädda.

Stilstudie av Simon Olsson.

Här är det John Andersson som kan avvärja ett Fässbergs anfall.

Johan Mykland (4) i Fässberg utmanas av Modi Ibrahim.

Här passar Marcus Nilsson (11) fram bollen till nr 10 i Fässberg, Hampus Palmqvist. forts.

Hampus Palmqvist (10) avslutar förbi Alexandersson i Öckerömålet. 2-1 i den 76:e minuten.

Martin Schölin (9) med bollen utmanas av John Andersson. Alexander Simonsson (7). forts.

Schölin tar sig in i straffområdet och spelar till Marcus Nilsson (11).

Öckerös Daniel Larsson i närkamp med Fässbergs mittback.

Domaren blåser av matchen. Fässbergsspelarna protesterar. Antagligen för att inte domaren la till nån tid. Det utmynnar i ett rött kort för Martin Schölin i Fässberg.

Spelarna och domarna tackar varandra för matchen.