Bilder från semifinalen i Skärgårdscupen mellan Öckerö IF - Hönö IS 2-1 (1-1)   2011-07-07

Härligt väder ikväll igen. Domarna och spelarna gör sig klara för spel

Hönö har avspel. Johan Andersson (10) och Jonas "Ojjas" Karlsson

Hönös nr 4 Gustav "Gurra" Bäck i närkamp med Öckerös Daniel Larsson, Alexander Simonsson (25), Tobias Jansson (6)

Hönö farligt framme i början av matchen.

Öckerös Christian Karlsson med bollen jagas av bl.s Christoffer Jansson (16)

Kulan i luften i Hönös straffområde i början av matchen.

Återigen bollen i Hönös straffområde som vanligt förekommande i 1.a halvlek.

Här upprinnelsen till 1-0 målet som görs av Mathias Sennerstam i 11:e minuten

Mathias Sennerstam klappas om av övriga Öckeröspelare.

Bergets supporters saluterar med bomber och granater efter 1-0 målet

Hönös (17) Emil Tobiasson-Harris bra kämpainsats på Hönös mittfält.

Bollen på väg ut mot Öckerös vänsterback Alexander Alphede. Nr 6 i Öckerös lovande spelare Simon Olsson. Far är Anders Olsson och farfar är Sture Olsson före detta stora spelare i

Öckerös historia.

Jonas "Ojjas" Karlsson (5) utmanar Öckeröförsvaret. Nr 16 i Hönö Christoffer Jansson spelare med härlig speed på vänsterkanten i 1.a halvlek.

Alexander Simonsson (25) utmanar Pontus Andersson (12). Övriga spelare: Gustav Bäck (4), Andreas Bergqvist, Hönö, Mathias Sennerstam, Öckerö och målvakten i Hönö, Alexander Adielsson

Hönös lagkapten Andreas "Berra" Bergqvist rensar undan i Hönös straffområde.

Bollen utanför Hönös straffområde.

Bollen inne i Öckerös straffområde

Öckerös Christian "Krille" Karlsson i bra läge i straffområdet.

Var är bollen?? Många spelare inne i Hönös straffområde. Bollen är inne på mållinjen bakom nr 12 Pontus Andersson. Öckeröspelarna signalerade för mål. Men förgäves

Öckerös Simon Olsson (född 1995) får sitt första gula kort. Får ett till i slutet av 1: halvlek. Missar tyvärr finalen men kommer alla gånger igen. Roligt att se flera unga i spelare Hönö och

Öckerö under stark utveckling.

Gustav "Gurra" Bäck rensar undan i straffområdet. Hönös mittbackar Bäck och Pontus Andersson var bra i går liksom mot Donsö.

Öckerö spelar nu imorron sin 9.e raka final i Skärgårdscupen. Nytt rekord. Hönöbon John Olausson har deltagit i alla år men deltog inte i finalen 2007 om jag har rätt i mina anteckningar.

Han spelade i semifinalen mot Donsö men fanns inte med på den laguppställning jag erhållit från finalen 2007. Rätta mig om jag har fel. Här sträcker han sig efter bollen i Hönös straffområde.

John Olausson och Mikael Bäcklund. Bäcklund har vunnit cupen med Björkö och Öckerö. Tror han inte var med när Hönö vann cupen på 1990-talet.

Kvittering till 1-1.  Målskytt: Fredrik "Ekan" Skog 40:e min.

"Ekan" och "Ojjas" i vänskaplig omfamning efter målet. Hönös 2:e tränare Christian Amandusson visar fighting face i bildens nederkant. Tack för dina laguppställningar Christian.

Alexander Simonsson i bra läge i Hönös straffområde. Fortsättning av anfallet kommer på nästa bild.

Daniel Larsson får bollen. Minns inte hur upplösningen blev.

Forts. från föregående bild.

Halvtid. Så var det dags för hamburgare. Det smakade bra. Bakom grillen bl.a Krister "Pille" Hansson i tröja med  vit krage. Har vunnit cupen med Öckerö på 1980-talet. 16 mål i cupen totalt.

2-1 för Öckerö. Daniel Larsson 51'. Daniel är inne vid målvakten Alexander Adielsson.

Situation vid Öckerös mål, men bollen går utanför. Hönös "Berra" Bergqvist närmast Johnny Svensson.

Hönös Mikael Bäcklund i duell med Christian Karlsson (7)

Hönös målskytt för dagen Fredrik "Ekan" Skog uppvaktas av Öckerös John John Olausson.

Henrik "Henke" Sörensson (14) hade ett gyllene läge att kvittera men Öckerös målvakt Johnny Svensson räddade. Alexander Alphede (15) och Alexander Ivarsson (23)

Matchen över. Öckerö vinner rättvist. Skulle kanske avgjort i 1:a halvlek. Hönö skall ha all heder av sin insats. Pressade Öckerö ända in i kaklet.