Bilder från matchen mellan Öckerö IF och BK Skottfint 4-2 (3-1) 2012-04-28

Domartrion och båda lagkaptenerna gör klart för avspark, Andreas Stahre, Öckerö och Eric Martin, Skottfint. Öckerös tränare Daniel "Danis" Karlsson närmast.

Så var det dags för avspark i den första seriematchen för A-lag på konstgräs i skärgården för herrseniorer. Henrik Blixt (9) och Daniel Milecevic gör avspark för Skottfint. Öckeröspelare,

Marcus Skogvard och Mathias Sennerstam.

Alexander Simonsson (25) och Andreas Eklund (11) för Öckerö närmast, Tomas Nilsson (2) i Skottfint.

Här är situationen alldeles före Skottfints ledningsmål. I nästa ögonblick snappar Peter Heurling upp bollen och  skjuter 1-0 för Skottfint i 7:e minuten.

Andreas Stahre (8) och Henrik Blixt (9) i närkamp på mittlinjen. I bakgrunden Alexander Ivarsson.

Här är farligt läge igen i Öckerös straffområde. Skottfintspelarna menade att bollen var över mållinjen och signalerar för mål.

Här Öckerö framme i Skottfints målområde. Målvakt i Skottfint Robert Tranberg med allsvenska meriter från Västra Frölunda på 1990-talet.

Här blir Öckerös Mathias Sennerstam fälld med straff som följd.

John Olausson slår in straffen som betyder kvittering till 1-1 i 27 :e minuten. Ser ut som bollen studsar till innan den går in vid Transtrands högra målstolpe.

Här är situationen alldeles före Öckerös ledningsmål. Forts på nästa bild.

Bollen slås in från höger. Alexander Simonsson har blivit kvar i Skottfints straffområde och kan nicklobba över Transtrand. När bollen slogs var Simonsson onside. 33:e minuten, 2-1.

Här är upprinnelsen till Öckerös 3-1 mål. Alexander Simonsson slår in bollen från höger.

Marcus Skogvard tråcklar in bollen efter passning från Alexander Simonsson. 3-1 i 36:e minuten.

Öckerö IF:s målspruta på senare delen av 1980 och under 1990-talet. Tommy Solbräcke (f.d. Osberg). Tillhör numera ledarstaben i ÖIF.

Robert Transtrand fångar bollen alldeles framför ungdomarna i Öckerö, Mathias Sennerstam (26) och Alexander Simonsson (25).

Alexander Simonsson igen i ett bra läge i straffområde. Öckerö kom fram mycket där i första halvlek.

Här är det Öckerös Alexander Ivarsson i duell med exallsvenske Peter Heurling (f.d Olofsson) som utmynnar i en hörna. Forts på nästa bild.

Skottfint reducerar på hörnan. Målnickare Jens Hemmingsson. 3-2 i den 58:e minuten.

Henrik Blixt (9) utmanar Andreas Stahre i Öckerö. I mål för Öckerö, Mathias Jansson som har fyra raka Skärgårdscupsvinster på 1990-talet för Hönö. 1994, 1995, 1996 och 1997.

Här är det nära ögat. Bollen gick i stolpen innan Mathias Jansson kunde fånga lädret.

Alexander Ivarsson i luftduell med Peter Heurling.

67:e minuten. Marcus Skogvard gör sitt andra mål och Öckerös fjärde. 4-2.

Eric Hammar i framstöt i mitten av 2:a halvlek. Eric visade med sitt inhopp att han är en spelare som konkurrerar för en plats i startelvan.

JohnJohn Olausson uppe och nickar.

Simon Olsson (6) hoppade in vid samma tillfälle som Hammar. Tillförde mycket energi till Öckerös mittfält.

Vid det här tillfället tar bollen i Tranbergs ribba.

Skottfints Donsare Patrik Jacobsson i duell med Alexander Ivarsson. Patrik kom in i slutet av matchen. Hade dessförinnan stått på linjen som ledare för Skottfint.

Skottfints Henrik Blixt i duell med Mathias Jansson.

Ivarsson uppe och nickar. Tröjdragningar förekommer också i Div 4.