Bilder från matchen mellan Öckerö IF och KF Velebit  2-1 (1-1)    Prästängen  2018-09-29

Christian Karlsson, Öckerö IF och Igor Utkovic, KF Velebit och domartrion med Roberto Incorvaia som huvuddomare gör klart för match.

Daniel "DD" Larsson tar avsparken för Öckerö i 1:a halvlek.

Velebit har frispark som slås av Igor Utkovic. forts

Frisparken räddas av Öckerös målvakt Jonatan Geld ut till hörna.

Här spelar Velebits Robert Ukalovic (11) ut till höger där Franjo Ladan befinner sig. forts

Passningen på väg. forts

Ladjan lobbar över Jonatan Geld. forts

forts

0-1 i den 20:e minuten. Franjo Ladan. Så långt i matchen var det rättvist. Velebit var det lag som hade bollen mest och Öckerö fick mest försvara sig i motvinden.

Här är det årets nykomling, årets unga spelare, årets rookie i Skärgårdsfotbollen kalla honom vad ni vill. Ture Widestrand tar sig fram på mittfältet. forts

Plötsligt är han 2 meter förbi Velebitsspelarna och spelar strax fram bollen till en löpande Daniel "DD" Larsson. forts

Passningen når "DD" Larsson. forts

"DD" Larsson har vänt upp och laddar för ett vänsterskott. forts

"DD" s skott räddas av Velebits målvakt Andreas Bertilsson.

Velebits Andreas Kakic Bergstrand  i bra läge för avslut. Öckerös Fredrik Hansson (8) slänger sig mot bollen här. forts

Fredrik Hansson träffar foten på Kakic Bergstrand och domaren blåser straff. Fredrik Hansson som för övrigt hela tiden håller gång snacket och dirigerar laget i försvarsspelet. Nyttig.

Modi Ibrahim lägger straffen. forts

Jonatan Geld går åt rätt håll men når inte. forts

Straffen tar här klockrent i stolpen och studsar ut i målområdet  och öckeröspelarna kan få bort bollen.

Här har Öckerös Christian "Krille" Karlsson helt sonika "tjuvat" bollen från av Velebits mittbackar och fortsätter mot Velebits mål. forts

Velebits målvakt Andreas Bertilsson kommer ut en bit i straffområdet. forts

Här passar "Krille" ut till vänster där Daniel "DD" Larsson kommer löpande. forts

"DD" avslutar direkt förbi Bertilsson. forts

forts.

Kvitterat till 1-1 i den 44:e minuten genom Daniel "DD" Larsson efter den påpassliga brytningen av Christian Karlsson. Velebitspelarna ville ha det till offside men bilderna visar att det

Velebits Robert Ukalovic rusar fram mot bollen. forts

Öckerös John Andersson har skyndat till och kan bryta.

Öckerös Ture Widestrand lyrar in bollen mot Simon Olsson (6) som kom in i matchen efter ca en kvart i andra halvlek. forts

Simon Olsson slänger sig och nickar mot mål. forts

Nicken går över och en aning utanför.

Ture Widestrand har blivit fälld utan åtgärd från domaren och Daniel "DD" Larsson (19) fångar upp bollen. forts

"DD" Larsson avslutar med ett högerskott och Bertilsson tippar bollen i ribban och ut till hörna. Nära ledning för Öckerö där.

Christian Karlsson, längst ut till höger passar i djupet till en löpande Simon Olsson (6). forts

Velebits Igor Utkovic tacklar Simon Olsson. båda faller och domaren pekar på straffpunkten.

Simon Olsson stegar fram och lägger straffen. forts

Bertilsson går rätt men bollen går stenhårt över honom och tar i staget som stöttar målet. forts

Bollen är här på väg ut från målet. 2-1 i den 74:e minuten. Simon Olsson is back again!

Här hämtar Hampus Nilsson upp bollen och spelar in i straffområdet. forts

Hampus passning når Simon Olsson som språngnickar mot mål. Minns inte om målvakten räddade eller att nicken gick utanför direkt.. Sedan lämnade jag för nästa match på Björkö

mellan IFK Björkö och Donsö IS där det senare också kommer bilder.