Bilder från seriefinalen i Div 4 B mellan Öckerö IF och KF Velebit  1-0 (0-0)   Prästängen   2019-09-21

Simon Olsson, Öckerö IF och Igor Utkovic, KF Velebit plus domartrion med Jure Sosic som huvuddomare i seriefinalen i Div 4 B. Matchen spelades i ett fantastiskt sensommarväder.

Velebits Kassim Coaney tar avsparken i första halvlek.

3:e min. Öckerös Daniel "DD" Larsson med bollen här och spelar strax till vänster där Ludwig Wiklander befinner sig. forts

Ludwig Wiklander avslutar mot mål. forts

Wiklander avslutar och bollen går ca en halvmeter över ribban.

Kassim Coaney (18) har avslutat och Kristoffer Gregenäs kan rädda med viss möda.

Velebits Robert Ukalovic 822) är farligt framme men får ingen ren träff. forts

Gregenäs kan lägga beslag på bollen.

Carl Wiklander med bollen här. forts

Carl Wiklander avslutar. forts

Wiklanders skott går någon halvmeter utanför.

Simon Olsson vinner nickduellen.

Lite rörig situation i slutet av 1.a halvlek men öckeröspelarna reder upp situationen

Velebit har inspel från höger. forts

Bollen når här Denis Gavrilov (9). forts

Gavrilov avslutar här. forts

Kristoffer Gregenäs gör en fin räddning och öckeröförsvaret får undan bollen.

Matchens i mitt tycke bäste spelare, Ludwig Wiklander har dribblat av några Velebitspelare och avancerar mot mål. forts

Wiklander drar sig åt vänster här. forts

Ludwig Wiklander har avslutat och Velebits målvakt Dalibor Verzak kan rädda.

Alexander Simonsson med bollen i den 76.e minuten. forts

Simonsson slår in bollen mot mål och Verzak är på den. forts

Velebits försvar kan efter visst besvär få undan bollen.

Återigen farligt i Velebits straffområde här. Hampus Nilsson med bollen här. forts

forts.

Minns inte om det var inspel eller det var skott på mål här. Velebit får undan bollen

82:a minuten. Velebits gamle målkung, Dejan Gavrilov med bollen här

Gavrilov har passat in till Kassim Coaney som avslutar. forts

Gregenäs försöker göra sig stor. forts

Bollen ser ut att gå i mål här. forts

Bollen passerar utsidan av stolpen. Jättechans för Velebit att ta ledningen.

Simon Olsson har skjutit mot mål och Verzak räddar men kan inte hålla bollen. forts

Bollen balanserar just utanför mållinjen. forts

Öckerös Victor Nystedt fläker sig fram men når inte bollen.

88:e minuten. Carl Wiklander med bollen. Hampus Nilsson på väg framåt. forts

Carl Wiklander (9) har avslutat mot mål. forts

Bollen i mål och Öckerö tar ledningen i den 88:e minuten. Målskytt Carl Wiklander. forts

Glädjen är ju naturligtvis total i Öckerölägret. forts

forts.

Matchen är slut och Öckerö vinner rättvist. Öckerö är klara seriesegrare när en omgång är klar att spela. Tycker att det jag sett av Öckerö i år serien och i Skärgårdscupen är att det

är ett komplett lag med inbördes hård konkurrens som naturligtvis sporrar. Laget har spelat en fin och underhållande fotboll och är absolut värdiga seriesegrare