Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Hovås / Billdal IF  5-0 (2-0)   2015-06-04

Tobias Ekman, Styrsö och Robin Börjesson, Hovås / Billdal plus domartrion gör klart för avspark. Perfekta förhållanden för fotboll, soligt lagom varmt och ingen vind.

Hovås / Billdal har avsparken i första halvlek

Här får en Kalle Corneliusson en lång passning från mittplan. Kalle tar emot. forts.

Hovås målvakt Karabey Ayan kommer ut men Kalle dribblar förbi. forts

Här kan Kalle bara vidarebefordra bollen in i mål. 1-0 i den 9:e minuten

Fernando Fueuentes med bollen. Victor Johansson i vänster bildkant.

Här är Kalle C. åter igen fri med målvakten. forts.

Kalle lyfter bollen över målvakten. forts

Kalle försöker nå bollen men hinner inte upp den före kortlinjen.

Tobis Ekman med bollen.

Frispark för Styrsö. Fernando Fuentes slår den. forts

Fuentes frispark på väg mot mål.

Här har frisparken tagit i stolpens utsida och går ut över kortlinjen. Nära ögat där.

Styrsös nye spelare för året från Kungsladugård, Vincent Andersson med bollen.

I alldeles slutet av första halvlek kommer Blerim Peci på högerkanten med bollen. forts.

Peci spelar snett inåt bakåt till Kalle C. som avslutar med vänster bredsida. forts

Bollen i mål. 2-0 i den 44.e minuten

2:a halvlek

Hovås / Billdal hade ett fåtal chanser. Här är det Jacob Sundberg som avslutar men Samuel Odengard kan rädda ut till hörna.

Styrsös Blerim Peci med bollen ute på vänsterkanten. forts.

Peci passar in till Kalle C. forts.

Kalle avslutar. forts

Hattricket är fullbordat. 3-0 i den 66:e minuten. Målskytt: Kalle "Kula" Corneliusson.

Arvid Johanessen med bollen. Mycket av Styrsös speluppbyggnad börjar med att Arvid har bollen.

Högerback för dagen. Mattias Janicijevic.

Här är det Kalle C. igen på väg igenom. forts.