Bilder från matchen mellan Styrsö BK B och Donsö IS B   2017-06-28  Amneviksvallen

Donsö har avsparken i 1:a halvlek genom William Fhager.

Här är det William Fhager med bollen tidigt i matchen. forts

William avslutar med ett bra skott som går ca en halv meter utanför Tobias Julins högra stolpe.

Donsös altmeister Marcus Backman med bollen. 417 matcher i Donsö A-lag och 152 mål. Till höger ytterligare en av Donsös veteraner. 520 A-matcher och 133 mål. Båda tillför fortfarande

med mycket bra under matcherna om än orken tröt en aning i slutet av matchen.

Här är Donsös Mathias Kärnbratt farligt framme men Styrsös Valdemar Kullberg kan få undan bollen. Läget föregicks att Albert Hansson lobbade bollen över Tobias Julin.

Frispark för Donsö som slås av Liam Ajdini (12) som Tobias Julin räddar. Donsö spelare rusade fram i närkamp och blev avblåsta med frispark som följd för Styrsö. Det ingick 3 spelare

från Vrångö i det kombinerade laget.

Albert Hansson har tagit sig fram på högerkanten och avslutar. forts

Alberts skott fortsätter förbi Tobias Julin och går strax utanför högra stolpen.

Balder Fors bryter i närkamp Donsös Albert Hansson.

Styrsöfrispark slås av Niklas Muller. forts

Mullers frispark räddas av Christian Svanström som stod för flera fina räddningar liksom Tobias Julin. Stor orsak att matchen slutade 0-0 var det fina målvaktsspelet från båda håll.

2:a halvlek

Mattias Janicijevic med bollen. forts

Janicijevic avslutar. Bollen tar strax i Christians vänstra stolpe och studsar ut. Efter viss kalabalik för en stund får Janicijevic bollen igen och avslutar med skott högt över. Det var väl

matchens bästa målchans.

Niklas Muller avslutar med vänstern. forts

Christian Svanström gör återigen en fin räddning.

En trevlig ny bekantskap för mig. August Ericson (4) tar sig fram på vänsterkanten. forts

Ericson tar sig förbi Erik Schagerlind. forts

Ericsons inlägg stoppas upp av ännu en Donsöveteran. Mikael Schagerlind som har ca 510 matcher i Donsö A-lag. Huvudtränare för A-laget numera och också hoppar

i seriematcherna när det behövs.

Donsös Alfons Jansson har dribblat sig förbi Styrsös Valdemar Kullberg (2).

Här det återigen August Ericson som tagit sig förbi Erik Schagerlind.

Tråkigt för nyblivne 40-åringen Christian Svanström som fick avbryta med en fingerskada när 10 minuter återstod av matchen. Mathias Kärnbratt ersatte förtjänstfullt med några fina

räddningar i slutet av matchen.

Här avslutar Niklas Muller. Mikael Schagerlind närmast fick en tå på bollen som gick ut till hörna. Donsö var det bättre laget i 1:a halvlek. Styrsö skapade betydligt mer i andra halvlek

och kändes som dom var närmare segern med klart vassare målchanser i slutet av matchen. Finns absolut hopp inför framtiden i båda lagen med nya yngre förmågor.

Stående från vänster: Marcus Backman, Albert Hansson, Andreas Johnsson, Andreas Fhager, William Fhager, Mikael Schagerlind, Liam Ajdini, Anton Baltzersen.

Knästående från vänster: Arvid Edvin Fhager, Erik Schagerlind, Viktor Gustafsson, Arvid Edvin Fhager, Alfons Jansson, Mathias Kätrnbratt, Sture Genemo. Saknas på bilden gör Christian