Bilder från matchen mellan Styrsö BK och Askims IK  2-4 (2-0)    Amneviksvallen    2016-04-30

Arvid Johannessen, Styrsö, Jonathan Jarlén, Askim och domartrion gör klart för avspark.

Askims Jonathan Jarlén och Fredrik Andreasson (4) har avsparken för Askim i första halvlek.

Styrsö har fått frispark. Arvid Johannessen står beredd att lägga den. forts

Frisparken på väg in i Askims straffområde. forts

Styrsös Daniel Berner (delvis skymd) vinner duellen mot en av Askims mittbackar och nickar mot mål.

Nicken går förbi Askims målvakt Henrik Arvidsson och in i mål. 1-0 efter 7 minuters spel.

Några minuter senare. Hörna för Styrsö från vänster slagen av Fredrik Pettersson. forts

Hörnan går över Arvid Johanessen men når Daniel Berner. forts

Berners nick på väg mot mål. forts

Bollen tar här högt i stolpen och studsar ut i målområdet och fås undan av Askimsförsvaret. Nära 2-0 där.

En långboll från Styrsös försvar når Victor Johansson. forts

Tror att bollen har studsat här och Viktor slår till bollen med höger fot. forts.

Målvakten Henrik Arvidsson blir överspelad och bollen går i hög lyra mot mål. forts

Bollen studsar högt innan den går in i mål. 2-0 efter ca 17 minuters spel.

Victor Johansson når här bollen först. Askims nr 17 Viktor Lundin. forts

Lundin stoppar upp och fäller Victor Johansson. Det blev gult kort för Lundin. Hade inte protesterat om det hade blivit rött eftersom Victor hade blivit het fri med målvakten.

2.a halvlek

Askims Mattias Fallmyr har tagit sig förbi Daniel Berner och faller precis på linjen till straffområdet. forts

Domaren blåser straff för Askim. forts

Jonathan Jarlén slår straffen för Askim.

Straffen går in till höger om Styrsös målvakt David Asmar. forts

2-1 efter ca 51 minuters spel

Här är situationen när Styrsö vill ha hands på Fredrik Andreasson (4). forts

Efter lite "flipperspel" kan Askimspelarna nicka ut bollen till hörna. forts

Hörnan slås från höger inåtskruvad av Fredrik Pettersson. forts

Hörnan når Arvid Johannessen. Observera livtaget som Askims försvare tar på Styrsös Blerim Peci. forts

forts.

Misstänkt straff där också för Styrsö. Askims försvar reder ut stormen där.

Blir någon dålig rensning där från styrsöförsvaret. Bollen hamnar hos Askims Gustav Bye (99). forts

Tappade fokus här men man kan ana bollen nära David Asmars vänstra stolpe. forts

2-2 i den 65:e minuten.

Askims Hugo Gislén med bollen strax utanför straffområdet. forts

Gislén har avslutat med en höger utsida likt " Kaiser Franz" Beckenbauer. Asmar försöker rädda. forts

Bollen går in alldeles vid stolpen. Dagens snyggaste mål. 2-3 i den 70:e minuten.

Här faller återigen Mattias Fallmyr i Styrsös straffområde.  Fälld av Jens Adolfsson. forts

Domaren pekar på straffpunkten. forts

Fredrik Rumin slår straffen för Askim. forts.

Straffen på väg mot mål. forts

2-4 i den 82:a minuten.

Domaren blåser för full tid. Styrsö klart bäst i 1:a halvlek och kunde haft något mer mål med sig in till vilan. I andra halvlek kom Askim ut som ett nytt lag. Styrsö kan ta med sig att

man gjorde en bra 1.a halvlek. Askim visade bra moral som kunde vända på resultatet.